DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BIST 9.109,342,37%
BITCOIN 21188251,46%
Edirne
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:58

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

108 okunma

Konteyner ev fiyatları – 2.el konteyner ev fiyatları

Mobil cihazınızdan 2024 yılına özel kampanyalı fiyatlardan ikinci elden konteyner evlerin fiyatlarına göz atabilirsiniz.

ABONE OL
28 Haziran 2024 10:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

En sağlam yapılar listesinde yer alan konteyner ev fiyatlarıbugün kampanyalı olarak sunuluyor. Özellikle fiyatları düşük olduğundan ikinci elden konteyner evler Türkiye genelinden ciddi anlamda satın alınıyor. İkinci elden konteyner evlerin fiyatları ise konteyner ev üretici ve satış firmaları arasında farklılık gösteriyor. Bu kapsamda en ucuz fiyata ikinci elden konteyner evleri kurumsal kimlikli konteyner evler üreten firmasından satın alabilirsiniz. Prefabrik evlerde olduğu gibi konteyner evlerin satış fiyatları da her yıl düzenli olarak güncellenebiliyor. Bu sayede 2024 yılında en ucuz fiyatlı kaliteli konteyner evler satın alabilirsiniz.

Konteyner Ev Nedir?

Konteyner evler konteyner tipinden imal edilen ve genellikle prefabrik evlere oranla daha mini yapılı olan taşınabilir yapılardır. Bu yapılar standart olarak 1 artı 1 ve 2 artı 1 odalara sahiptir. Bu sayede konteyner ev fiyatları inceleyenler genel olarak çekirdek ailelerdir. Konteyner evler son derece görkemlidir. Özellikle kolayca taşınabilir olduğundan satın aldığınız birk konteyner evi dilediğiniz araziye hızlı bir şekilde taşıyabilirsiniz.

Konteyner Evlerin Farkı Nedir?

Konteyner evler en farklı yapılardır. Yüksek performansı sayesinde uzun ömürlüdür. Bu kapsamda 2.el konteyner ev fiyatları inceleyebilirsiniz. Söz konusu yapılar son derece modern bir dizayna sahiptir. Çünkü konteyner evler profesyonel firmalar tarafından garantili olarak imal ediliyor. Bu yapıların imalatları devasa alanda gerçekleştiriliyor. Bunun yanısıra konteyner evlerin satış fiyatları prefabrik evlere oranla daha düşüktür. Bu sayede müşteriler ekonomik bağlamda kendilerini çok daha avantajlı bir bir biçimde hissedebiliyor.

2024 Yılında İkinci Elden Konteyner Ev Fiyatları İncele

Mobil cihazınızdan 2024 yılına özel kampanyalı fiyatlardan ikinci elden konteyner evlerin fiyatlarına göz atabilirsiniz. Konteyner ev fiyatları uygun olduğundan bu yapılar 81 şehirden tercih ediliyor. Konteyner evlerin fiyatları da firmaların işleyişine göre kampanyalı ve kampanyasız olarak gerçekleştiriliyor. Bu sayede birçok firmalardan konteyner evleri en ucuz fiyattan satın alabilirsiniz. Konteyner ev fiyatlarını ve bu yapıların görsellerini incelemek için ikinci elden konteyner ev satan firmalarla hemen iletişim kurabilirsiniz.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ