DOLAR 34,2951 0.06%
EURO 37,0253 0.01%
ALTIN 2.992,09-1,17
BIST 8.714,69-1,40%
BITCOIN 2273028-1,77%
Edirne
18°

AZ BULUTLU

05:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

117 okunma

PERKOTEK Otomatik Bariyer

Genel kapsamda otomatik bariyer, park alanına araç erişimini iyileştirmenize ve o bölgedeki araç trafiğini yönetmenize yardımcı olacak bir dizi özellik ve avantajla donatılmıştır.

ABONE OL
19 Haziran 2024 11:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Araç geçiş kontrol sistemini oluşturan parça ve kitler arasında araçların kullanımına bağlı olarak birlikte veya bağımsız şekilde çalışacak biçimde tasarlanmış otomatik bariyerlerdir.

Tutma yeri olarak bir çubuk (modele bağlı olarak PVC plastik veya metal) kullanan, atanan erişime izin veren veya erişimi engelleyen üçüncü taraf tarafından yönetilen bir araç erişim kontrol sistemi (bariyer manuel olarak çalışacak şekilde yapılandırılır).

Ya da bir doğrulama sistemi (bilet veren kuruluş, plaka tanıma sistemi, RFID kart okuyucu veya diğer) aracılığıyla kullanılabilir.

Otomatik Araç Bariyerlerinin Faydaları ve Avantajları

Genel kapsamda otomatik bariyer, park alanına araç erişimini iyileştirmenize ve o bölgedeki araç trafiğini yönetmenize yardımcı olacak bir dizi özellik ve avantajla donatılmıştır.

Otomasyon: Araç bariyerleri hattı içinde, söz konusu alanı geçmeye karar veren araçlara araç erişimini sağlayan veya engelleyen uzaktan (yani, üçüncü bir tarafın yardımı olmadan) çalışmaya şartlandırılmış bir dizi bariyerdir.

Araç geçiş kontrolü; araç bariyerleri, kullanıcıların istedikleri yere (park giriş ve çıkışı) ulaşmalarına izin vererek veya engelleyerek araç trafiğinin akışını kontrol ederek ölçü ve düzen sağlayabilir.

Etkinlik günlüğü; bu sistemler, araç alanının daha iyi optimizasyonuna (veya daha iyi yönetilmesine) olanak sağlayan bir raporda elde edilen verileri toplayarak, o belirli alandaki araç etkinliğini izlemek üzere koşullandırılabilir.

Güvenlik sistemi: bu sistemler, işler ters gittiğinde çalışmasına izin veren alarmlar ve mekanizmalarla birlikte gelir.

Aynı zamanda; otopark bariyeri araç hareket etmediğinde, araç bariyeri kaldırıldığında aracın kendi hatası nedeniyle hareket etmediği, sadece trafik sıkışıklığına neden olmayıp aynı zamanda yeniden teyit ve/veya ek ödeme gerektiren durumlar vardır.

Çoğu zaman can sıkıcı ve hatta sorunlu, bu gerçek göz önüne alındığında, söz konusu alanda dolaşan enerji, bu sistemin bir alarm veya bir tür “sinyal”, sürücünün ve yolcunun aracın ne zaman olduğunu bilmesini sağlayan bir “sinyal” yaymasıdır.

Bir araç trafik bariyeri altındayken; bir araç genellikle çeşitli koşullar nedeniyle geçişine izin verildikten sonra bariyerin altında kalmaya karar verir; bazı durumlarda bunun birden fazla sonucu olmuştur, bunlar araçta maddi hasarlar bırakabilir.

Bu koşullar altında düşünmek, bu araç bariyeri modellerinin, hassasiyet seviyesini ve kalıcılık süresini ayarlamalarına izin veren bir seçenekle entegre edilmesidir; bu, uygun şekilde yapılandırıldığında, bu tür talihsizliklerden tamamen kaçınılmasına izin verir.

Bunlara ek olarak; otomatik bariyer için perkotek firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ