DOLAR 34,2985 0.17%
EURO 37,2030 0.08%
ALTIN 3.014,670,10
BIST 8.872,851,81%
BITCOIN 23367932,25%
Edirne
17°

AÇIK

05:55

İMSAK'A KALAN SÜRE

142 okunma

PERKOTEK Turnike Fiyatları

PROT turnike özel ve zarif bir tasarıma sahiptir ve sektördeki en sağlam bileşenlerle üretilmiştir.

ABONE OL
13 Haziran 2024 12:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mevcut kişilerin erişim kontrolü. Her biri farklı fiziksel ve teknik özelliklere sahip 100’den fazla turnike vardır.

Özel tasarımına sahip bu turnikeler, sensörler tarafından kabul edilen kimlik veya kontrol sistemi tehlikeye girmediğinde devreye giren görsel ve/veya sesli alarmlar ile çalışanlarınızın kontrolünü sağlar.

Ayrıca, turnike fiyatları için firmalara danışabilirsiniz.

Bu erişim kontrol sistemleri, denetim görevlerini desteklemek için bir güvenlik görevlisinin bulunduğu yüksek akışlı yerlerde yaygın olarak kullanılır.

Turnike galerilerinde sunulan ürünlerden daha iyi bir modele ihtiyacınız varsa, ilgili firma telefonlarını arayın veya size bir e-posta gönderilsin, böylece bir danışman size ihtiyacınız olan şey için daha iyi bir çözüm sunabilir.

Turnike Türleri ve Özellikleri

Twister turnikeler, çok sayıda insan akını olan bölgelerde yaya trafiğini yönetmek için yeni CAME turnikedir.

PROT turnike özel ve zarif bir tasarıma sahiptir ve sektördeki en sağlam bileşenlerle üretilmiştir.

Guardian turnike, güvenli olmayan ancak yüksek trafik hacmine sahip olanlar da dahil olmak üzere büyük yerleri güvence altına almak için ideal çözümdür.

Bayrak turnike, otomatik yerçekimi kapatmalı mekanik bas-aç erişime sahiptir. Farklı alanlarda uygulaması bulur. Her bütçeye uygun olarak Turnike fiyatları bulunabilir.

Pusula turnike, alışveriş merkezlerindeki insan trafiğini doğru ve verimli bir şekilde yönlendirmek için basit ve ekonomik bir çözümdür.

Koridor, kanadın açılma yönünü seçmenize izin veren kompakt çift yönlü tasarıma sahip motorlu bir döner turnikedir. Küçük ve orta ölçekli spor komplekslerinde giriş ve çıkışı kontrol etmek için idealdir.

Acil bir durumda hızlı bir çıkış sağlamak için turnikeler temel bir eklentidir.

Günümüzde yeni binalar başta olmak üzere birçok mekânın giriş kontrollerinin artırıldığını ve çağdaşlaştırıldığını görülür.

Bunun nedeni, erişim kontrol sistemleri kurularak karşılanabilecek artan güvenlik ihtiyacıdır.

En popüler olanları arasında, makul bir maliyetle ve eşdeğer kalitede gerçek ve etkili bir kilit sundukları için turnikeler bulunur. Ayrıca, turnike fiyatları için bilgi alabilirsiniz.

Popülaritesi kısmen kurulum ve bakım kolaylığından kaynaklanır, çünkü bir kez kurulduktan sonra başka hiçbir şeye ihtiyaç yoktur.

Buna ek olarak, çoğu modern otomatik sistem, turnikeyi serbest bırakmak, giriş ücretini toplamak veya binaya girmek isteyen herkes için kartın geçerliliğini doğrulamak adına bir operatör kiralama ihtiyacını güvenilir bir şekilde değiştirerek kişisel maliyetleri azaltır.

Sadece yatay tripodlu ekipmanlara verilmesi gereken bir isim olan turnikeler, ihtiyacı yüzde yüz karşıladığı için çok güzel ve modern bir ekipman haline gelen bir parçasıdır. Turnike için PERKOTEK  firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ