DOLAR 34,2748 0.45%
EURO 37,2281 0.45%
ALTIN 2.987,141,12
BIST 8.939,95-0,69%
BITCOIN 23230011,58%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

215 okunma

NEDEN SEVİLMEZ

ABONE OL
28 Mart 2024 14:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şeytanla yatıp şeytanla kalkanlar, nesillerine, Türkleri düşman diye tanıtılır!..
Özellikle “Müslümanlar, Hıristiyan’lık dinine düşmandır” derler ve kandırırlar, nesillerini!..
Binlerce yıllık, tarih bilim kayıtları açıkça ortadadır!..
Türkler fetihlerle kurdukları imparatorluk da, Müslüman’ı, Hıristiyan’ı, Musevi’yi birbirinden asla ayırmamış, hepsini aynı haklara sahip, özgür ve adaletle yaşayacakları vatandaşlar kabul etmişlerdir. Bizim, Türk atalar sayesinde, bütün hak din mensupları, altı asır, hep birlikte birbirlerine saygı, sevgi duyarak, özgürce, inançlarını yaşamışlardır. TARİHTE VAR MI BİR ÖRNEĞİ?.. Bu gün bile, “En medeni” denilen ülkelerde bile, böylesine bir insani- adaletli yaklaşımı zor bulursunuz!..
Ben söylesem, “Abartı ve ırkçı” diyebilirsiniz, ama bunlar benim değil, kayıtlı tarih bilimiyle ispatlıdır!..
Biz Türkler, talan ve köle edip, sömürmek için uğraşmayız.
Tam tersi, talancı, köleci, sömürücü ve katilliği benimsemişlerin karşısında durur, hatta ezilen halkları, gerekirse canımızı, kanımızı feda ederek, zalimlerden kurtarırız!..
Tarih bilimi ile ispatlı olduğu halde,Türklerin dünyada “EN ÇOK SEVİLEN, SAYGI DUYULAN BİR MİLLET OLMASI GEREKİRKEN, NEDEN AZ ACABA?.. (Kendi kendimize yaptığımız zararları da hep yazıyorum zaten!..)
Halbuki, saygıyı, sevgiyi, adaleti, özgürlüğü, korumayı, doyurmayı, dost ve kardeşliği, binlerce yıldan beri genlerine kazımış olan Türk’lerin en sevilen bir millet olması gerekmez mi?..
Haksızlığa, adaletsizliğe, talana, köleciliğe, sömürmeye, sevgisiz, saygısızlığa, zulüm ve katliamlara karşı çıkan, bu uğurda gerekirse CANINI FEDA EMİŞ VE ETMEYE HAZIR TÜRK’LERİN SEVENİ NEDEN AZ ACABA?..
ASLINDA ŞU SORUYU SORMAK LÂZIM!..

Dünyamızda, HAK YOLUNDA OLANLAR, NEDEN SEVİLMEZ, ACABA?..

Kuran’ı Kerim. Sure 4/Ayet 76:

İnananlar Allah yolunda savaşırlar; inkâr edenler de Tağût yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarıyla savaşın, çünkü şeytanın hilesi zayıftır.

Yukarda ki nurlu ayet de geçen kelimelerin, Kuran ayetlerinin ışığında, bir yorumu da:
Allah yolunda savaş: İyilikleri arttır, kötülüklerden sakın ve kötülükleri iyilikle, eğitimle gerekirse sert tedbirlerle engelle!..
Yurdundan, inancından kovmaya, katletmeye gelenle ölümüne savaş!..
TAĞÛT: Dünya MADDİYAT HIRSLARI İÇİN, İNKÂR’I KUŞANIP, her türlü zulmü, kibri, katliamı, sömürüyü, maddi putçuluğu temsil eden bir kavram!..
ŞEYTANIN ZAYIF HİLESİ: Allah yolunda olana şeytan güç yetiremez, Allah’ın korumasındadır!..

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ