
Mehmet ŞELECİ
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın 6 Kasım’da yapılacak organ seçimleri öncesi Başkan adaylığını duyuran iş insanı Yener İşbilir, Hudut Gazetesi’ni ziyaret etti. İşbilir, “Ben değil biz diye yola çıktık. Edirne’nin lokomotifi olacak bir ekiple yola çıktık” dedi.
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim zamanı yaklaştıkça heyecan da artıyor. ETSO organ seçimlerinin ilk aşaması 6 Kasım 2026 tarihinde yapılacak. Seçimler öncesi ekibiyle birlikte adaylığını duyuran iş insanı Yener İşbilir, Hudut Gazetesi’ni ziyaret etti. Hudut Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gönül Uyanıktır ve Sorumlu Yazı işleri Müdürü Mehmet Şeleci ile görüşen Yener İşbilir ve ekip arkadaşları, göreve neden talip olduklarını ve ETSO’yu nasıl bir anlayışla yönetmek istediklerini anlattı.

“BİZ’22 Değişim Grubu” çatısı altında seçim çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden İşbilir, önümüzdeki hafta gerçekleştirecekleri basın toplantısı ile ekip arkadaşlarını tanıtacaklarını ve projelerini anlatacaklarını kaydetti.
Başkan Adayı Yener İşbilir şunları söyledi:
“Ticaret ve Sanayi Odası’nı yönetmeye adayız. Edirne’nin lokomotifi olmaya adayız. Biz artık seçim kazanmak için yukarıda pazarlık etmek istemiyoruz. Gerçekten orada bir şeyler yapabilecek, Edirne için hizmet verecek arkadaşların bir araya gelmesi lazım. O yüzden zaten biz ilk başta daha çıktık dedik ki; Ticaret Odası yönetimine adayız, ekip olarak geliyoruz. Ekibimizde alanlarında önemli işler yapan arkadaşlarımız var. Edirne’ye hizmet edecek, projeler geliştirecekler isimlerle birlikte göreve talibiz.
Edirne’nin gelişmesi, hak ettiği yere gelmesi için projeler üretip, çaba göstereceğiz. Genç ve dinamik kadrolarla deneyimli iş insanlarını buluşturacağız. Ortak akıl, katılımcılık, yenilikçilik ve ETSO üyelerinin karar mekanizmalarında daha fazla söz sahibi olmasını hedefliyoruz”