DOLAR 47,3504 0.16%
EURO 53,9566 0.08%
ALTIN 6.172,670,29
BIST 14.029,99-0,34%
BITCOIN 3077884-0,20%
Edirne
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

85 okunma

Sezer’den Basın Bayramı kutlaması

Edirne Valisi Yunus Sezer, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

ABONE OL
24 Temmuz 2026 09:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Yunus Sezer, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.
Sezer mesajında şunlara yer verdi:
Türk basınında sansürün kaldırılışının yıl dönümü olan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, halkın doğru, tarafsız ve güvenilir bilgiye ulaşma hakkı adına verilen mücadelenin simgesi ve basın özgürlüğü açısından önemli bir dönüm noktasıdır.
Demokratik toplum düzeninin temel unsurlarından biri olan basın; kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, toplumsal farkındalığın artırılması ve ortak değerlerimizin gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir sorumluluk üstlenmektedir. Meslek ilkelerinden ödün vermeden, büyük bir özveriyle görev yapan basın mensuplarımız, kamu ile devlet arasında güçlü bir iletişim köprüsü kurarak demokrasimizin gelişmesine değerli katkılar sunmaktadır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Basın, milletin müşterek sesidir.” sözü, basının toplum hayatındaki yerini ve üstlendiği sorumluluğu en veciz şekilde ifade etmektedir. Bu bilinçle görev yapan basın mensuplarımızın fedakârlıkları ve emekleri her türlü takdirin üzerindedir.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Edirne’mizde görev yapan değerli basın mensuplarımız olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında kamuoyunu doğru ve tarafsız şekilde bilgilendirmek için özveriyle çalışan tüm gazeteci ve basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor; mesleklerini icra ederken hayatını kaybeden tüm basın mensuplarımızı rahmet ve saygıyla anıyor, görevlerini sürdüren tüm basın çalışanlarımıza sağlık, başarı ve kolaylıklar diliyorum.

    En az 10 karakter gerekli
    Özhanlar Mobilya