DOLAR 34,0835 0.18%
EURO 38,1079 0.06%
ALTIN 2.842,440,48
BIST 9.975,612,06%
BITCOIN 21766222,93%
Edirne
19°

KAPALI

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

13 okunma

Edirne’de hentbol rüzgarı esecek

Kadınlar Hentbol Bölgesel Ligi'nde geçen yıl Kırklareli'nde yapılan müsabakalarda grubunda oynadığı bütün maçlarını kazanarak 2.Lig'e çıkma başarısını gösteren Edirne Kültür Sanat Doğa Sporları Kulübü (EKSDK) Kadın Takımı hazırlıklarını yoğun antrenman temposuyla sürdürüyor…

ABONE OL
19 Eylül 2024 17:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail DEMİRAY
Kadınlar Hentbol Bölgesel Ligi’nde geçen yıl Kırklareli’nde yapılan müsabakalarda grubunda oynadığı bütün maçlarını kazanarak 2.Lig’e çıkma başarısını gösteren Edirne Kültür Sanat Doğa Sporları Kulübü (EKSDK) Kadın Takımı hazırlıklarını yoğun antrenman temposuyla sürdürüyor.
Geçen yıl Bölgesel Lige ilk defa katılan Edirne Kültür Sanat Doğa Sporları Kulübü yakalamış olduğu bu başarı ile Edirne hentbolunu profesyonel liglerde temsil edecek ilk takım olma özelliğini de taşıyor.
HEDEFİMİZ 1.LİG
Edirne’de Kadınlar Hentbol’unda bir ilki gerçekleştiren EKSDK sezon öncesi çalışmalarına şimdiden başlamış durumda bulunuyor.
Kadın Hentbol Takımı çalışmalarında tek hedef belirlemiş durumda. Hentbol Kadınlar 1.Ligi.
Edirne Kültür Sanat Doğa Sporları Kulübü Baş Antrenörü Mertcan Önder yaptığı açıklamada şunları söyledi;


“LİGE HAZIRLIKLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”
“Bu sezon ilk defa katılacağımız 2024-2025 sezonu Türkiye Hentbol Federasyonu 2. Lig’inde boy göstereceğiz.
Kasım ayında başlayacak olan sezonumuz da hedefimiz 1. Lig. Bunun için haziran ayından itibaren özverili bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Takımımız genç ve dinamik kız sporcularımızdan oluşuyor. Bu yıl ilk defa hem kulübümüzü hem de Edirne’mizi ligte en iyi şekilde temsil ederek bir üst lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız.
“FİKSTÜR EKİM AYINDA YAYINLANACAK”
Sporcularıma güveniyorum. Disiplinli ve özverili çalışmalarının hakkını ve emeğini 1. Lige çıkarak kutlayacağız. Dost takımımız olan ve bu sene 1. Lig A grubunda yer alan Tekirdağ CTE Spor kulübü ile bir hazırlık maçı yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Hentbol Kadın takımımızın kuruluşunda ve bugüne gelmemizde Kulüp Başkanımız Özkan Arsu’nun büyük destekleri oldu. Bu süreçte her zaman bizlerin yanında oldu destek verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra onun ve kulübümüzün desteği ile daha başarılı olacağımıza inanıyoruz.

  1. Lig’de yer alacağımız grubumuz ve diğer takımlar Ekim ayında açıklanacak. Ondan sonra lig maçları hazırlarımıza daha yoğun olarak devam edeceğiz.
    Bu zorlu serüvende halkımızın ve Edirneli salon sporları severlerin desteklerini bekliyoruz.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ