DOLAR 34,0816 0.15%
EURO 38,1569 0.03%
ALTIN 2.833,900,18
BIST 9.975,612,06%
BITCOIN 21354053,64%
Edirne
22°

KAPALI

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

215 okunma

DSİ’den Gencan Akın’a formalı ziyaret

Edirne'nin Türkiye Basketbol Ligleri'ndeki tek temsilcisi DSİ Spor Kadın Basketbol Takımı sezon hazırlıkları öncesinde Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın'ı makamında ziyaret ederek kendisine takım forması hediye etti…

ABONE OL
28 Temmuz 2024 16:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail DEMİRAY
Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı sezon hazırlıkları öncesinde Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ı ziyaret ederek takım forması hediye etti.
Edirne Belediye Başkanlığı binasında gerçekleştirilen ziyarete Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Fırat Tulmaç, Takım Koç’u Alptuğ Aktaş, yardımcı antrenör Akın Macar, takım oyuncularından Duygu İrem Paluzer, Sena Aral ve Fulya Yaman katıldı.
DSİ ekibi Başkan Filiz Gencan Akın’a takım formasını hediye ederek kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.
Görüşmede DSİ Kulüp Başkanı Fırat Tulmaç DSİ’nin geçmiş 5 yıllık Bölgesel Lig mücadelesinin hikayesinden söz ederek bu yıl çok daha iddialı ve hedefi Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselecek bir takımla yola devam edeceklerini belirterek Başkan Filiz Gencan Akın’dan maddi, manevi destek beklediklerini belirtti.
Arada söz alan Kulüp Koç’u Alptuğ Aktaş da DSİ’nin amaçlarından, alt yapıya verdikleri önemden, Trakya’da basketbolu geliştirmek için Edirne DSİ olarak yapmak istediklerinden söz etti.
Görüşmede Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın Edirne DSİ’nin yapmış olduğu ziyaretten memnuniyetini belirterek bundan sonra Edirne DSİ’nin maddi manevi yanında olduğunu, maçlarda da takımın yanında olmak istediğini belirtti.
Başkan Gencan, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımında, “DSİ Spor Kulübü antrenörleri ve sporcuları ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduk.
Spora verdiğimiz desteği her geçen gün artırarak gençlerimizin daha güçlü, daha sağlıklı ve daha başarılı bireyler olmalarına katkı sağlamaya devam ediyoruz.
Birlikte daha nice zaferlere imza atacağımıza inancımız tam. Nazik ziyaretleriniz ve hediyeniz için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi..

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ