DOLAR 34,0835 0.18%
EURO 38,1079 0.06%
ALTIN 2.842,440,48
BIST 9.975,612,06%
BITCOIN 21766222,93%
Edirne
19°

KAPALI

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

6 okunma

Tercan: Gayretimiz Edirne için

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne eski İl Başkanı Zakir Tercan, siyasetten halen kopmadığını, halen içerisinde olduğunu belirtip, " Edirne'nin hayrına olacak ne varsa, üzerimize her ne düşüyorsa fazlasıyla yerine getirmek için de gayret içerisindeyiz" dedi…

ABONE OL
19 Eylül 2024 17:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mehmet ŞELECİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski il başkanı Zakir Tercan, siyasetten halen kopmadığını, halen içerisinde olduğunu belirtip, ” Edirne’nin hayrına olacak ne varsa, üzerimize her ne düşüyorsa fazlasıyla yerine getirmek için de gayret içerisindeyiz” dedi.


Edirneli siyasetçi Tercan, Hudut Gazetesi’ni ziyaret etti. MHP’li Tercan’ı ziyarette gazetemiz imtiyaz sahibi Gönül Uyanıktır ve Yazı İşleri Müdürü Mehmet Şeleci karşıladı. Tercan, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada siyasetten halen kopmadığını, halen içerisinde olduğunu belirterek, Edirne’nin yararı için elinden geleni yapmaya devam ettiğini aktardı.
Edirne’ye hizmet amacının halen sürdüğünü anlatan Tercan, “İkili ilişkileri her zaman sıcak tutan bir insan olduğumdan dolayı ziyaretlerimi yapıyorum. Sağ olsunlar bizim ziyaretlerimizden de ziyaret ettiğimiz kişiler çok memnun olduklarını, her zaman beklediklerini ifade etmişlerdir. Amacımız ülkemize, ilimize hizmet etmektir. En büyük düşüncemiz bu yönde. Edirne’nin hayrına olacak ne varsa, üzerimize her ne düşüyorsa fazlasıyla yerine getirmek için de gayret içerisindeyiz. Biz de bu aşamada amatörce yazı yazıyorum. Siyasetten de kopmuş değiliz. Halen siyasetin içerisindeyiz. Saygıdeğer genel başkanımız bizi sever, önem verir. Her zaman için de Ankara’ya gittiğimizde ziyaret ediyoruz” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ