DOLAR 34,2344 0.04%
EURO 37,0808 0.14%
ALTIN 3.008,980,57
BIST 8.654,39-1,58%
BITCOIN 2313457-2,35%
Edirne
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

43 okunma

İYİ Parti’de Şahin dönemi!

İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı görevine atanan Hasan Hakan Şahin, düzenlenen törenle Alpay Alpagut Engin'den görevi devraldı...Törende konuşan Şahin, "Türkiye’yi kuşatan, ülkenin bugününü ve istikbalini karartan saray rejimine karşı Türk milletinin hak ve menfaatlerini savunma mücadelesine devam edeceğiz" dedi...

ABONE OL
21 Ekim 2024 17:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER

İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı görevine atanan Hasan Hakan Şahin, düzenlenen törenle Alpay Alpagut Engin’den görevi devraldı.

İYİ Parti il başkanlığında, genel başkan Musavvat Dervişoğlu’nun il başkanlığına atadığı, Hasan Hakan Şahin görevine başladı. Şahin, partide gerçekleştirilen törenle görevi son il başkanı Alpay Alpagut Engin’den devraldı. Törende iki ismin yanı sıra İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın ve partililer de yer aldı.

‘NEFESİMİZ KESİLENE KADAR ÇALIŞACAĞIZ’

Törende konuşan yeni il başkanı Şahin, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’na görevi kendisine layık gördüğü için teşekkür etti. Şahin, “Dava arkadaşlarımla birlikte çıktığım bu yolda hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde partimizi iktidara taşımaktır. Bu zorlu ama onurlu mücadele için çalışmaya ve başarmaya hazırız. Bizler yola çıktığımızda milletimize vurulan istibdat zincirlerini kırmak, devleti ve kurumları esaretten kurtarmak; milletimizi hak ettiği şekilde huzur, güven ve refah içinde yaşatmak, Büyük Türkiye’ye kavuşturmak için bir söz verdik. Hiç şüpheniz olmasın ki verdiğimiz sözden milim şaşmayacağız. Nefesimiz kesilene kadar çalışacağız. Parti teşkilatımızın her kademesinde mücadele eden, emek veren başta kurucu liderimiz sayın Meral Akşener ve dava arkadaşlarımız olmak üzere İYİ Partiye kucak açan, gönül veren Edirne halkına yürekten teşekkür ediyorum. İYİ Parti olarak biz partimizin güneşini göğe yükseltmeye devam edeceğiz. Türkiye’yi kuşatan, ülkenin bugününü ve istikbalini karartan saray rejimine karşı Türk milletinin hak ve menfaatlerini savunma mücadelesine devam edeceğiz” dedi.

‘ÇOK ANI BİRİKTİRDİK’

Görevi teslim eden Alpay Alpagut Engin de, il başkanlığı yaptığı 2 yılda 2 yerel, 1 genel seçim geçirdiğini hatırlatıp, “Ben il başkanlığım döneminde iki genel seçim, bir yerel seçim ve bir de genel başkanlık nezdinde bir kurultay geçirmiş oldum. Bu hakikaten iki sene içerisinde herhalde bir il başkanı yaşayabileceği en büyük tecrübedir diye düşünüyorum. Bu süreçte öncelikle beni partiye üye yapan, yönetimini alan önceki dönem il başkanımız Ekrem Demir’e bu süreçte her zaman desteğini benden hiç esirgemeyen çok değerli vekilimiz Sayın Mehmet Akalın’a ve önceki dönem vekilimiz Orhan Çakırlar beye de aynı şekilde teşekkür etmek istiyorum. Bu kısa sürede de olmuş olsa bizi makamına üç kere kabul eden, hakkıyla seçilmiş genel başkanımız Sayın Müsavvat Dervişoğlu’na teşekkür ediyorum. Ve bir teşekkür de tabii ki benim en büyük siyasi figürüm olarak gördüğüm, çocuğumun Meral Mami’si, eşimin ablası Türk milletinin Anatürk’ü benim de kurucu genel başkanım sayın Meral Akşener’e sonsuz teşekkürler ve saygılar sunmak istiyorum. Bu yoğun geçirdiğimiz süreçte sizlerle beraber çok fazla anı biriktirdik. Hatta geçen Facebook’a baktığımda çok şeyler gördüm geriye dönük. Hızlı giden süreçte birçok basın toplantısı, birçok açıklamalar yapmışız. Bu süreçte gerek baskı altında olduğum süreçlerde veyahut da stresli olduğum dönemlerde eğer sizlere karşı herhangi bir nezaketsizliğin varsa bundan dolayı ben de öncelikle hepinizden özür diliyorum” diye konuştu.

‘DESTEĞİMİZ OLUMLU OLACAK’

İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın da, devir teslim törenlerinin demokrasilerinin en güzel simgeleri olduğunu belirtti. Akalın, “Alpay başkanım uzun yıllar hizmet etti İYİ Parti’ye. Ben layıkıyla hizmet ettiğimi düşünüyorum. Kendisine partimiz adına çok teşekkür ediyorum. Başarılı bir dönem geçirdi. Hakikaten çok zor bir dönemdi Alpay başkanın il başkanlığı dönemi. Onu da gayet güzel bir şekilde tamamlamış oldu. Bayrağı da Hakan başkanımıza devretti. Hakan başkanımızı da tabii ki tanıyorsunuz. Partinin yenisi değil. Birlikte Edirne’yi çok dolaştık, milletvekili adayıydı biliyorsunuz. Köy köy dolaştık. Bu partiye hizmeti çoktur. İl başkanlığında da bu hizmetlere devam edeceğini inanıyorum. Ben kendisine şimdiden başarılar diliyorum. Desteğimiz inşallah olumlu olacak diyorum” şeklinde konuştu.

HASAN HAKAN ŞAHİN KİMDİR?

Hasan Hakan Şahin 15 Mart 1982’de Zonguldak ili Devrek ilçesinde doğdu. Sırasıyla Edirne ili Havsa ilçesi Hasköy İlkokulu, Edirne merkez Yüksel Yeşil Ortaokulu, Edirne Anadolu Öğretmen Lisesi, Trakya Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünü tamamlayarak 12 yıl boyunca Edirne ilinde öğretmenlik ve okul yöneticiliği yaptı. 2016 yılında öğretmenlik mesleğinden ayrılarak tarım sektöründe yer alan aile işletmesinin başına geçti. Halen aktif olarak tarım sektöründe çalışmakta. Siyasi hayatına İYİ Parti de başlayan Şahin, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İYİ Parti Edirne Ekonomi Politikaları Başkanlığı ve 28. Dönem İYİ Parti Edirne Milletvekili Adayı olarak partide görev aldı. Şahin; evli ve 1 çocuk babası.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ