DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18415020,43%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

226 okunma

İba il yönetimini belirledi

AK Parti İl Başkanlığı'na atanan Belgin İba, 40 asil ve 20 yedekten oluşan il yönetimini belirledi…

ABONE OL
18 Temmuz 2024 20:32
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
AK Parti İl Başkanlığı’na atanan Belgin İba, 40 asil ve 20 yedekten oluşan il yönetimini belirledi.
Türkiye genelinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı olan ve kaybeden Belgin İba, 29 Mayıs’ta yeniden AK Parti İl Başkanlığı’na atandı. İba, aradan geçen 48 günlük sürecin ardından yönetimini belirledi. Yönetimde 40 asil, 20 yedek üye alan İba’nın listesinde ise önceki dönem il başkanlığındaki yönetimden tanıdık isimlerin çoğunlukta olması dikkat çekti.
‘HEPİMİZİN GAYESİ ŞEHRE VE VATANDAŞLARA HİZMET ETMEK’
İba, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada partiye, davaya ve Edirne’ye en iyi şekilde hizmet edecek yeni yönetimimizi belirlediklerini dile getirdi. İba şu ifadeleri kullandı:
“Bu süreçte, tecrübe ve gençliğin dinamizmini bir araya getirerek, Edirne’nin her kesiminden temsilcilerin yer aldığı bir ekip oluşturduk. Kadrolarımızda yenilenme ve tazelenme bizlerde ciddi bir sinerji oluşturdu. Bizler siyaseti hizmette yarış olarak görüyoruz. AK Parti çatısı altında siyaset yapan her bir parti mensubumuz, partimizin başarısı için koşturmayı, ter dökmeyi ve tüm samimiyetiyle mücadele etmeyi kendine görev olarak bilir. Hangi konumda bulunursak bulunalım, birer AK Parti neferi olarak hepimizin gayesi şehrimize ve vatandaşlarımıza canla hizmet etmektir. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu bilinçle hareket ettik ve bundan sonra da böyle devam edeceğiz.
‘GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİZ’
Önceki dönemlerde partimize hizmet eden, şehrimiz ve teşkilatımız adına büyük emekler harcayan tüm dava arkadaşlarımıza gönülden şükranlarımızı sunuyorum. Onların katkıları ve fedakarlıkları, bugün geldiğimiz noktanın temel taşlarıdır. Rabbim, bu dava için taş üstüne taş koyan herkesten razı olsun. Yeni yönetimimizle birlikte, onların bıraktığı yerden bayrağı daha ileri taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bize tevdi edilen bu görevi, Allah’ın izniyle ve tüm teşkilatımızın desteğiyle layıkıyla yerine getireceğiz. Bu önemli süreci en iyi şekilde yürüteceğiz tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyor, yeni yönetimimizin şehrimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
AK Parti Edırne İl Başkanlığı yönetim kurulu şu şekilde oluştu:
Asil Yönetim: Belgin İba, Adnan Vural, Ahmet Demircan, Ahmet Tarık Hatipoğlu, Ali Kobak, Aydoğan Akıncı, Ayhan Dinç, Ayhan Tetik, Bayram Singer, Birkan İpek, Candemir Çekiç, Dilek Arzu Dermenci, Erdi Ertek, Ergun Ellibir, Erhan Ayyıldız, Fahri Üzün, Gökhan Balta, Gözde Emel Baytar, Hakan Çevikel, Halil Gümüş, Hasene Meriç, Hatice Koçaşli, Hüseyin Yildirim, Hüseyin Dönmez, Ibrahim Kaya, Ismail Akalin, Mehmet Çapoğlu, Murat Nalça, Nehir Gergin, Neşe Coşkun , Neşe Deneri, Oktay Topalova, Pinar Ersaçmiş, Rasim Özgün, Secaattin Uyur, Semih Diramalidan, Serhat Çağatay Aydemir, Tuba Karabulut, Uğurcan Imrak, Yildiz Yeşilkurt
Yedek Yönetim: Gökhan Tamküpeli, Fatih Güler, Murat Susamişleyen, Ahmet Ismailoğlu, Kadir Çevik, Hasancan Duvan, Halil Ibrahim Altun, Can Ocak, Özcan Kalkar, Nurşah Kanarya, Hüryan Hatikler, Murat Arda, Mümine Konuk, Erkan Öztaş, Melis Paluzar, İlhan Aleşgür, Cevat Darcanlı, Büşra Biricikcan, Hikmet İsmail Mert, Hasret Boydacı

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ