DOLAR 34,1956 0.19%
EURO 37,0625 -0.02%
ALTIN 2.978,880,85
BIST 9.002,340,52%
BITCOIN 2308287-0,11%
Edirne
11°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

48 okunma

Hakan Şahin, İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti Edirne İl Başkanlığına Hakan Şahin getirildi. Alpay Engin Alpagut'un yerine il başkanlığına getirilen Şahin, "İYİ Partimizi iktidara taşımak için çalışacağız" dedi.

ABONE OL
17 Ekim 2024 12:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Edirne İl Başkanlığına Hakan Şahin getirildi. Alpay Engin Alpagut’un yerine il başkanlığına getirilen Şahin, “İYİ Partimizi iktidara taşımak için çalışacağız” dedi.


Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, “Sayın Genel Başkanımızın olurlarıyla İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı görevine atanan Sayın Hakan Şahin’i tebrik ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum. Edirne’miz ve partimiz adına yapacağı çalışmalarda başarılı olacağına inancım tamdır” diyerek atamayı duyurdu.
Milletvekili Akalın, “Ayrıca, önceki dönem İl Başkanımız Alpay Alpagut Engin’e de bugüne kadar partimize ve Edirne’mize sunduğu özverili hizmetlerinden dolayı gönülden teşekkür ederim. Gösterdiği emekler, her zaman kıymetli olacaktır” dedi.


İL BAŞKANI ŞAHİN’İN PAYLAŞIMI
İYİ Parti Edirne İl Başkanı olarak atanan Hakan Şahin sosyal medya hesabından yaptığı payaşımda İYİ Parti’yi iktidara taşımak için çalışacaklarını söyledi. Başkan şahin’in paylaşımı şöyle:
Değerli dava arkadaşlarım, İYİ Partimizin çok değerli üyeleri, Sevgili Edirne’li hemşehirlilerim,
Önceki dönem İl Başkanımız Sayın Alpay Alpagut Engin, Edirne Milletvekilimiz Sayın Prof.Dr.
Mehmet Akalın, İl, İlçe teşkilatlarımızın önerisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hasan Toktaş’ın teveccühü, Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun olurlarıyla, İYİ Parti İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.
Birlik, beraberlik ve kararlılıkla kenetlenerek İYİ partimizi iktidara taşımak için çalışacağız.
Başaracağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ