DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BIST 9.900,25-0,76%
BITCOIN 2150971-0,67%
Edirne
19°

KAPALI

13:03

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

190 okunma

CHP’den üniversiteliye ‘hoş geldin’

CHP Edirne il ve ilçe örgütleri, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından Edirne'ye kayıt için gelen üniversite öğrencilerini otogarda karşılayıp, başarı diledi… CHP İl Başkanı Harika Taybıllı, il başkanlığına başvuran öğrencilerin kayıt yenileme, ulaşım, barınma gibi konularda detaylı olarak bilgilendirilebileceğini söyledi…

ABONE OL
20 Ağustos 2024 16:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
CHP Edirne il ve ilçe örgütleri, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından Edirne’ye gelen üniversite öğrencilerini otogarda karşılayıp, başarı diledi.
Partinin başlattığı çalışma kapsamında, kayıt yaptırmak için kente gelen öğrenciler Edirne Otogarı’nda karşılanarak, broşür dağıtıldı. Broşürde, öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılı için başarı temennisinde bulunuldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı, öğrencilerin ve ailelerin karşılaşabilecekleri tüm zorlukları hafifletebilmek ve gençlere destek olmak için hazır olduklarını söyledi.
‘GENÇLERİMİZE DESTEK OLMAK İÇİN HAZIRIZ’
Öğrencilerin, hükümetin yanlış eğitim ve ekonomik nedenlerle kazandıkları üniversitelerin bulunduğu kentlerde pek çok sorunla karşılaştığını belirten Taybıllı açıklamasında, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin üniversite hayatlarına adım attıkları bu heyecanlı dönemlerinde, onlara destek olmak hepimizin en önemli görevlerinden biridir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu süreçte gençlerimizin yanında olacağız. AK Parti hükümetinin yanlış eğitim ve ekonomi politikaları nedeniyle öğrenciler kazandıkları üniversitelerin bulunduğu kentlerde başta barınma olmak üzere pek çok sorunla karşılaşmaktadır. Bizler öğrencilerimizin ve ailelerinin karşılaşabileceği tüm zorlukların farkındayız. Bu zorlukları hafifletebilmek ve gençlerimize destek olmak için hazırız” dedi.


‘AMACIMIZ BU SÜRECİ SORUNSUZ ATLATMALARI’
İl Başkanı Taybıllı ayrıca, CHP İl Başkanlığı’na başvuran öğrenci ve ailelerin kayıt yenileme, ulaşım, barınma gibi konularda detaylı olarak bilgilendirileceğini de belirterek, “Kayıt dönemi boyunca CHP Edirne İl ve İlçe Örgütleri; gençlik kollarımız ve kadın kollarımızla birlikte Edirne’mize gelen gençlerimizi ve ailelerini Edirne Otogarı’nda karşılıyoruz. İl başkanlığımıza başvuruda bulunan gençlerimizi ve ailelerini, yöneticilerimiz; kayıt yerlerine ulaşım başta olmak üzere, barınma olanakları hakkında detaylı olarak bilgilendireceklerdir. Gayemiz, üniversiteli genç kardeşlerimizin heyecanına ortak olarak, yeni bir hayata adım attıkları bu süreci olabildiğince sorunsuz atlatmalarını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.


‘EN İÇTEN DUYGULARIMIZLA KARŞILIYORUZ’
Otogarda öğrencileri karşılayan CHP Edirne Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özgür Hata da, “Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak, yeni eğitim-öğretim yılı için şehrimize gelen öğrenci kardeşlerimizi en içten duygularımızla karşılıyoruz. ‘Öğrenci Kardeşlerimiz, Şehrimize Hoş Geldiniz’ projemiz kapsamında, üniversite hayatlarına adım atan gençlerimizin adaptasyon sürecini kolaylaştırmak ve onlara destek olmak için çeşitli faaliyetler düzenliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak, gençlerimizin her zaman yanında olmaya ve onların eğitim hayatlarını en iyi şekilde geçirmelerine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Şehrimize hoş geldiniz” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ