DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18400120,38%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

350 okunma

Av. Kırgın, Belediye Meclisi’ne talip

Edirne Barosu üyesi Av. Akın Kırgın, evraklarını Saadet Partisi İl Başkanlığı'na teslim ederek, Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığını açıkladı…

ABONE OL
7 Ocak 2024 17:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Barosu üyesi Av. Akın Kırgın, evraklarını Saadet Partisi İl Başkanlığına teslim ederek, Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığını açıkladı.
Edirne’nin genç ve başarılı avukatlarından Av. Akın Kırgın, “Gençlerimize yönelik hizmet ve eserleri geliştirmek üzere adaylık müracaatında bulundum. İlk hedefim; eğitim, spor, istihdam, kariyer, sosyalleşme, aile, vizyon, toplum temalarında Gençlik Şûramızı düzenlemek. Bu şura ile stratejik hedeflerimizi belirleyeceğiz. Eylem planlarımızı oluşturacağız. Gençlerin değişen ve gelişen ihtiyaçları doğrultusunda projeler üreteceğiz. Festivallerden şenliklere, ücretsiz kurslardan sertifikalı eğitimlere, söyleşilerden ücretsiz tiyatro gösterimlerine kadar pek çok alanda hizmetlerimizle gençlerin yanında olmak istiyorum. “Gençlik Gelişim Merkezi” kuracağız. Bu merkez ile bireye kültürel, bilişsel, sosyal ve teknoloji tabanlı beceriler kazandırmayı, geleceğe yönelik yeni istihdam fırsatlarını keşfetmeyi; çocuk, genç ve aileler için sürdürülebilir bir gelecek tasarlamayı amaçlıyoruz” dedi.
Kırgın açıklamasında şunları söyledi:
Hayatın farklı alanlarına ve Edirne’ye dair projeleri olan gençler, merkeze başvurarak fikirlerini hayata geçirme imkânı bulacak, orijinal, uygulanabilir ve topluma yararlı projelere finansal destek de sağlanacak.Merkeze başvuran gençlerin üretken yanlarını, eleştirel düşünme, sorun çözme, takım çalışması yapma, etkili iletişim ve sunum yapma becerilerini geliştirmeye yönelik atölye çalışmaları da yapılacak.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ