DOLAR 34,1956 0.19%
EURO 37,0625 -0.02%
ALTIN 2.978,880,85
BIST 9.002,340,52%
BITCOIN 2308287-0,11%
Edirne
11°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

62 okunma

2 aylık başkan şimdi de İl’e aday

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 18 Ağustos 2024 tarihinde yapılan Edirne Merkez İlçe Gençlik Kolları kongresinde Başkanlığa seçilen Özgür Hata 2 ay geçmeden bu kez de Edirne İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na aday oldu.

ABONE OL
17 Ekim 2024 12:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 18 Ağustos 2024 tarihinde yapılan Edirne Merkez İlçe Gençlik Kolları kongresinde Başkanlığa seçilen Özgür Hata 2 ay geçmeden bu kez de Edirne İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday oldu.
CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylığını açıklayan Çağatay Can Tasmalı adaylıktan çekilirken bu göreve Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özgür Hata da talip oldu. İl Gençlik Kolları başkanığı için aday olan Berkay Varel seçim çalışmalarını sürdürürken 2 ay önce Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçilen Özgür Hata, Varel’e rakip oldu.
Özgür Hata, sosyal medya hesabından adaylığını aşağıdaki paylaşımla duyurdu:
Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Gençlik Kolları Başkan Adayı olarak bu yola çıkarken, her şeyin temelinde emeğe ve alın terine inanan bir anlayışla hareket ediyorum. Gençliğin geleceği için mücadele etmenin kolay olmadığını biliyorum; ancak hiçbir zaman geri adım atmayacağım, korkmadan, yılmadan, sonuna kadar çalışacağım. Çünkü değişim, ancak emeği yüceltenler ve haksızlığa boyun eğmeyenler sayesinde gelir.
Bu görevi üstlenirken, gençlerin özgürlüğü, eşitliği ve adalet taleplerine kulak vermekle kalmayıp, onların her alanda hakkını savunmayı en büyük sorumluluğum olarak görüyorum. Korkusuzca, her türlü zorluğun üstesinden gelmek için gece gündüz demeden çalışacak, gençlerin sesi olmak için tüm gücümü ortaya koyacağım. Emek vererek, yılmadan mücadele eden gençliğin, siyasette hak ettiği yeri alması için tüm kalbimle çalışacağım.
Bizler umudun, cesaretin ve emeğin temsilcileriyiz. Korkmadan, durmadan, gençlerin gücünü ve enerjisini bu mücadeleye katacağız. Hep birlikte, Edirne’nin ve ülkemizin aydınlık geleceğini inşa edeceğiz. “Birlikte çalışacağız, emeğimizle başaracağız, korkmadan değiştireceğiz!”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ