DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BIST 8.908,470,40%
BITCOIN 2295357-1,05%
Edirne
13°

AÇIK

12:53

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

68 okunma

KETEM’den seslendiler!

CHP Edirne Kadın Kolları Üyeleri KETEM giderek memee kanseri farkındalığına önce kendilerinden başlarken, kadınları bir kez daha ücretsiz sağlık hizmeti veren söz konusu merkezlere gelerek kontrollerini yaptırmaları için çağrıda bulundu…

ABONE OL
24 Ekim 2024 17:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL


CHP Edirne Kadın Kolları Üyeleri KETEM giderek memee kanseri farkındalığına önce kendilerinden başlarken, kadınları bir kez daha ücretsiz sağlık hizmeti veren söz konusu merkezlere gelerek kontrollerini yaptırmaları için çağrıda bulundu.

CHP Edirne Kadın Kolları, “Meme muayenesi konusunda kendinizi ihmal etmeyin” başlıklı çağrısında şunlara yer verdi:


“CHP Edirne Kadın kolları olarak meme kanseri farkındalığına önce kendimizden başlıyoruz.
Çünkü biz, kadınlar olarak sağlıklı olmak zorundayız. Kadın sağlıklı olursa aile, çocuk-lar ve her şey daha iyi ve sağlıklı olacaktır. Bundan dolayı da sağlıklı toplumlar oluşacaktır. Biz kadınlar olarak bazen kendimizi ihmal edebiliyoruz. Bu bizim yapımızda var. Bu yüzden bugün önce biz diyerek meme kanserinde erken tanı-ya dikkat çekmek istiyoruz. Fark ettiği-niz en ufak bir değişiklikte doktora baş-vurmak için zaman kaybetmeyin. Biz ka-dınlar çok önemli ve değerliyiz. Bizler sağlıklı olursak sağlıklı nesiller ardımız-dan gelecektir. Erken teşhis çok önemli bir konu. Bu nedenle bugün CHP Edirne Kadın kolları olarak muayenelerimizi başlıyoruz ve kadınlarımızı bir kez daha ücretsiz sağlık hizmeti veren KETEM merkezlerimize gelerek kontrollerini yaptırmaları için davet ediyoruz.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ