DOLAR 32,2529 -0.02%
EURO 34,7087 -0.03%
ALTIN 2.405,530,23
BIST 10.247,75-0,86%
BITCOIN %
Edirne
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

473 okunma

Edirne Topluluğu’ndan Çorlu konseri

Edirne Devlet Türk Müziği ve Balkan Müzikleri Topluluğu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Çorlu'da bir konser verdi.

ABONE OL
8 Mart 2024 18:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GÖKALP TOPYAN
Edirne Devlet Türk Müziği ve Balkan Müzikleri Topluluğu, Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Çorlu’da bir konser verdi.
Çorlu Belediyesi’nin davetiyle, hizmete yeni açılan Ünal Baysan Kültür Merkezi’nde önceki akşam saat 20.00’de gerçekleştirilen konserde sanat tutkunları emekçi kadınlar gününü musikiyle andı. Topluluk Müdürü Gökçe Bahar Ercan ve sanatçı arkadaşları Çorlu konserinde izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.
Şef Yıldıray Öztürk yönetiminde topluluk saz ve ses sanatçılarının katılımıyla gerçekleşen konserde sevgi ve aşk temalı kadına yönelik şarkılar seslendirildi. Programlarına, “Safalar Getirdiniz” isimli Avni Anıl bestesiyle başlayan topluluk “Gece kirpikli kadın”, Gülü Susuz seni aşksız bırakmam”, “Söyleyin yıldızlar sevgilim nerde”, “Geçmesin günümüz sevgilim yasla”, “Bak şu dilber kadına”, “Yıllar sonra rastladım çocukluk sevgilime”, “Değdi saçlarıma bahar gülleri”, “Kalbimde gizli bir sevgi mi arar”, “Kadınım”, “Hatırla sevgili o mes’ud geceyi”, “Işıl ışıl gözlerinde siyah saçın rengi mi var”, “Ela gözlerine kurban olduğum”, “Sevdim bir genç kadını”, “Şarkılar seni söyler”, “Aşkım bahardı, ümitler vardı” isimli eserleri seslendirdi.
Solo şarkılarda Yeşim Birgin, Halil Erseven, Gülsemin Gonce, Gökçe Bahar Ercan, Orçun Çabuk, Yıldıray Öztürk, Müzeyyen Çağlar, Efe Çakmak, Fadıl Atik Kültür Merkezi’ni dolduran Çorlulu sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ