DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22363282,81%
Edirne
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

217 okunma

TÜ – Migros işbirliği

Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Migros A.Ş. iş birliği çerçevesinde yürütülen çalışmalar kapsamında öğrencilere Migros Yönetici Yetiştirme Programı "MAYA" hakkında bilgi verildi…

ABONE OL
20 Kasım 2023 18:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Migros A.Ş. iş birliği çerçevesinde yürütülen çalışmalar kapsamında öğrencilere Migros Yönetici Yetiştirme Programı “MAYA” hakkında bilgi verildi.
Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından planlanan toplantıda, Migros A.Ş. Genel Merkezi İnsan Kaynakları Yöneticisi Tuğsan Turhanoğlu, İnsan Kaynakları Uzmanı Yunus Emre Karaca ve Edirne İnsan Kaynakları Müdürü Gürkan Süzen öğrencilerle buluşa-rak MAYA Yönetici Yetiştirme Programı ile ilgili detaylı bilgiler verdiler ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Toplantıda, Migros A.Ş.’nin ilk sertifika programı olan ve ilk kez Üniversitemizde başlatılan “Perakende Sektörüne Bakış Sertifika Programı” hakkında da bilgiler veren yetkililer, bu yıl da aynı sertifika programının Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile iş birliği içerisinde daha yüksek kontenjanla yeniden düzenleneceğini bildirdi.
“MAYA” PROGRAMI
“MAYA” programı, üniversite 4. sınıfta okuyan genç yeteneklerin, mezun olmadan mesleki ve kişisel yetkinliklerini geliştirme fırsatı bulduğu, öğrenciyken perakende sektörünü mutfağında deneyimleyebileceği “Mağaza Yöneticisi Yetiştirme Programı”dır. Program sonunda mezun olan adaylar Migros A.Ş. bünyesinde çalışma fırsatına sahip olabilmektedirler.,

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ