DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20406575,76%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

328 okunma

Selvi Tava Ciğer Izgara açıldı

Selvi Tava ciğer ve ızgara Necmettin Kalyoncu ve Bülent İlhan ortaklığında, Şükrüpaşa Mahallesi Tema Park'ta ikinci şubesini açtı.

ABONE OL
22 Nisan 2024 18:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nurşen Gül ÖZ
Selvi Tava ciğer ve ızgara Necmettin Kalyoncu ve Bülent İlhan ortaklığında, Şükrüpaşa Mahallesi Tema Park’ta ikinci şubesini açtı.
Selvi Tava Ciğer ve Izgara’nın yeni şubesi dün Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak’ın yanı sıra çok sayıda davetlilerin katılımı hizmete açıldı.


Açılışta konuşmasını yapan işletme ortaklarından Necmettin Kayyoncu, “Kaliteden ödün vermeden müşterilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu günde ikinci işletmemizin açılışını gerçekleş-tiriyoruz. Davetimize icabet edip yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Edirne Valisi Yunus Sezer, “Edirne’mizde böyle işletmelerin artarak devam etmesini tek dileğimiz. Kentimize gelen turist sayısı her geçen gün artmakta.Bu yüzden de marka değeri olan işletmelerimizinde her geçen gün bizim için önem arz etmekte. İşletmelerimiz arttıkça istihdam sahamızda işsiz sayımızda azalıyor bu da şehrimiz için önem arz etmekte dedi ve Yeni açılan bu güzel işletmemizin kentimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Tarihi ve kültürel zenginlikleri ile bilinen Edirne’nin damak tadını özenle hazırladıkları geleneksel tava ciğeri nefis ızgara seçenekleri geniş bir yelpazede sunacak olan Selvi Tava Ciğer ve Izgara’nın sahiplerini kutluyoruz.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ