DOLAR 32,1528 -0.2%
EURO 35,0406 -0.04%
ALTIN 2.522,880,91
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN %
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

323 okunma

Öğrencilere meslekleri tanıttılar

Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde Meslek Tanıtım Günü düzenlendi.

ABONE OL
22 Aralık 2023 18:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde Meslek Tanıtım Günü düzenlendi.
Meslek Tanıtım Günü’ne Prf. Dr. Metin Aydoğdu konuk olarak katıldı. Prf. Dr. Metin Aydoğdu, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği mesleklerini öğrencilere tanıtarak kariyer ve iş fırsatları, çalışma olanakları ve gelir düzeyi ile ilgili bilgiler verdi.


Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Şengül Çildam, yaptığı konuşmada; İŞKUR’un iş arayana, işverene ve öğrenciye hizmet verdiğini söyledi. Çildam, meslek seçme aşamasında olan öğrencilere yardımcı olmak yol göstermek amacıyla Meslek Tanıtım Günleri düzenlendiğini, insan hayatının en önemli kararlarından birisinin meslek seçimi olduğunu, Meslek Tanıtım Gününün kariyer planlaması yapacak olan gençlere faydalı olmasını ümit ettiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
İŞKUR yetkilileri tarafından öğrencilere yönelik “İş arama becerileri eğitimi” verildiği Meslek Tanıtım Günü, konuşmacıların ve katılımcı öğrencilerin soru cevap etkinliği ile sona erdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ