DOLAR 32,2536 -0.02%
EURO 34,6988 -0.05%
ALTIN 2.398,46-0,06
BIST 10.241,69-0,92%
BITCOIN 2003004-2,42%
Edirne
26°

KAPALI

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

614 okunma

ETSO’dan çifte indirim protokolü

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Özel Edirne Ziya Can Korkut Bilim Kalesi Özel Öğretim Kurumu ile üyelerinin kardeşlerine ve çocukları için, Göncü Group Tesisleri'nde de üyelerinin konaklamalarına ilişkin indirim protokolü imzaladı…

ABONE OL
20 Kasım 2023 17:55
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Özel Edirne Ziya Can Korkut Bilim Kalesi Özel Öğretim Kurumu ile üyelerinin kardeşlerine ve çocukları için, Göncü Group Tesisleri’nde de üyelerinin konaklamalarına ilişkin indirim protokolü imzaladı.
EĞİTİM
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Edirne Ziya Can Korkut Bilim Kalesi Özel Öğretim Kurumu arasındaki indirim protokolü ETSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Sezai Irmak ve Ziya Can Korkut tarafından imzalandı.
ETSO ve Özel Edirne Ziya Can Korkut Bilim Kalesi Özel Öğretim Kurumu arasında yapılan protokol anlaşması ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin kardeşlerine ve çocuklarına Özel Edirne Ziya Can Korkut Bilim Kalesi Özel Öğretim Kurumu’na kayıt olurken %25 indirim uygulanacak.
Eğitim ve öğretim ücretini kapsayan bu indirim protokolü, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için geçerli olacak ve indirimden yararlanmak isteyen ETSO üyeleri, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olduğunu belirten herhangi bir belge ile kuruma başvuru yapabilecekler.


KONAKLAMA
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası aynı gün içinde bir iş birliği anlaşmasına daha imza attı.
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak ve Göncü Group Genel Müdürü Gökay Akıncı tarafından Göncü Otelcilik Taş. İnş. Tic. San. Ltd. Şti. arasındaki indirim protokolü ETSO binasında imzalandı.
ETSO üyeleri bu protokol sayesinde Taşhan Hotel, Blackmoon Villa & Hotel, Concept Royal Hotel ve The Rest Port Hotel tesislerinde gerçekleştirecekleri konaklamalarında yıl boyunca kahvaltı ve KDV dâhil fiyat üzerinden %10 indirimden faydalanabilecekler.
İş birliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Irmak, “Bugün imzaladığımız iki farklı indirim protokolü tüm üyelerimize hayırlı olsun. Kurumlar arası iş birliğini sağlamak ve üyelerimizi her alanda mutlu etmek Odamız için çok önemli. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize her alanda avantaj sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ