DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BIST 9.109,342,37%
BITCOIN 21198901,37%
Edirne
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:58

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

125 okunma

Ateş’ten elektronik sigara soruları!

Vatan Partisi Edirne İl Başkanı Gürol Bora Ateş, aracında elektronik sigara ele geçirilen CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'e bazı sorular yönetirken, olay olduğundan beri CHP'nin tüm il, ilçe örgütlerinin herhangi bir şey olmamış gibi davrandıklarını ileri sürerek kendilerine de sorular sordu…

ABONE OL
29 Eylül 2024 16:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatan Partisi Edirne İl Başkanı Gürol Bora Ateş, aracında elektronik sigara ele geçirilen CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün’e bazı sorular yönetirken, olay olduğundan beri CHP’nin tüm il, ilçe örgütlerinin herhangi bir şey olmamış gibi davrandıklarını ileri sürerek kendilerine de sorular sordu.
Vatan Partisi İl Başkanı Ateş, “Ama biz Atatürk’ün partisiyiz” başlığı altında paylaştığı yazılı açıklamasında şunları kaydetti:
Bir haftadır Edirne ve Türkiye kamuoyunu meşgul eden CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün’ün çakarlı cipinde piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL olan kaçak elektronik sigara parçalarının yakalanması üzerine, gerek Edirne’de kendini ‘Atatürkçü’ olarak tanımlayan demokratik kitle örgütlerinin suskunluğu, gerekse kendi partisinin 3 maymunu oynaması nedeniyle bir açıklama yapmamız elzem olmuştur.
Maalesef bu olay bağıra bağıra gelmiştir. Yıllardır Edirne’de süre gelen ceketimi koysam kazanır mantalitesinin Edirne’mizi getirdiği durum ortadadır. Ceketler artık kazanmakla kalmıyor, Bulgaristan, Edirne arası mekik dokuyor.
ÜN’E SORULAR
Sayın Ediz Ün’e Edirnelilerin merak ettiği bazı soruları yöneltmek istiyoruz.

  1. Yaptığınız her hatadan, karıştığınız her akçalı işten sonra kendinize Atatürk’ü siper etmeyi ne zaman bırakacaksınız?
  2. 20 Eylül günü aracınızı yurtdışından siz mi getirdiniz?
  3. Araçta bulunan kaçak mallardan haberiniz var mıydı?
  4. Mevcut araçla ya da diğer araçlarınızla daha önce yurtdışından kaçak mal getirildi mi?
  5. Kaç tane aracınız var, tüm araçlarınız lüks mü, bu araçları hangi amaçlarla, nerelerde kullanıyorsunuz?
  6. Meclise mi daha çok gittiniz Bulgaristan’a mı?
  7. Kendinizi Edirne Milletvekili olarak mı görüyorsunuz, Svilengrad Milletvekili olarak mı görüyorsunuz?
  8. Mecliste yaptığınız konuşma sayısı mı daha fazla, eğlence mekanlarında bir gecede açtırdığınız şampanya sayısı mı daha fazla?
  9. Ulusal basında yer alan kumar bağımlılığınız olduğuna dair iddialar doğru mu? Doğru ise Edirne için harcamanız gereken mesainin ne kadarını poker masalarında harcadınız?
  10. Tüm bu iddialar karşısında istifa etmeyi düşünüyor musunuz?
    CHP’Lİ YETKİLİLERE SORULAR
    Aynı şekilde CHP’li yetkililere de birkaç soru yöneltmek istiyorum. CHP’li yetkililer diyorum çünkü muhatabımız kim tam olarak bilmiyorum. Olay olduğundan beri CHP’nin tüm İl, ilçe Örgütleri olaylar olmamış gibi davranmakta ve benim olaylarla ne ilgim var kardeşim havasındadır.
  11. Partinizin vekilinin ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda’ ile başlayan açıklamasını nasıl buluyorsunuz? İçinde kaçakçılık iddiası olan bir işe Atamızın adının karıştırılmasını doğru buluyor musunuz?
  12. Sayın Ediz Ün’ü hangi üstün sıfatlarından dolayı Edirne 1. sıra milletvekili adayı olarak gösterdiniz?
  13. Sayın Ediz Ün ile ilgili bir disiplin soruşturması açıldı mı? Ya da bir araştırma komisyonu kurdunuz mu?
  14. Parti yöneticileri olarak, susarak, neyi amaçlıyorsunuz? Bu olayın susarak geçiştirilip unutulacağını mı düşünüyorsunuz?
  15. Feodal toplumlarda olan ve ‘kol kırılır yen içinde kalır’ anlayışından dolayı kendinizden olanı koruyor musunuz? Kamuoyunu doğru bilgilendirme gibi bir sorumluluğunuz yok mu?
  16. Bu işin içinden de ‘Ama Biz Atatürk’ün Partisiyiz’ diyerek mi kurtulmayı düşünüyorsunuz?”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ