DOLAR 34,1130 0.27%
EURO 38,1217 0.15%
ALTIN 2.864,761,27
BIST 9.981,560,06%
BITCOIN 21592312,35%
Edirne
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

26 okunma

Saadet’ten bir dizi ziyaret

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, sivil toplumun kurumsallaşmış yapıları olan ve günümüzde “üçüncü sektör” olarak adlandırılan STK'ların varlığının ve güçlenmesinin çok önemli olduğuna söyledi.

ABONE OL
19 Eylül 2024 17:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, sivil toplumun kurumsallaşmış yapıları olan ve günümüzde “üçüncü sektör” olarak adlandırılan STK’ların varlığının ve güçlenmesinin çok önemli olduğuna söyledi.
Saadet Partisi yöneticileri İlim Yayma Cemiyeti, Birlik Vakfı ve Cihannüma Derneği’ne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İl Başkanı Av.Tekin ziyarete ilişkin şunları söyledi:
“Devlet örgütü dışında, birtakım siyasal, kültürel, ekonomik ve sosyal faaliyetleri yürüten gönüllü kuruluşlara sivil toplum adı verilmektedir. Günümüzde STK’lar ekonomiden politikaya, kültürden sosyal hayatın bütün yönlerine kadar geniş bir yayılma alanına sahip olmaya başlamıştır. Bugün İlim Yayma Cemiyeti Edirne Şube Başkanı Abdullah Bülbül, Birlik Vakfı Edirne Şube Başkanı Prof. Dr. Yüksel Bayrak, Cihannüma Derneği Edirne Şube Başkanı Ataman Alkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettik. Ziyaret ettiğimiz bu üç önemli sivil toplum kuruluşumuz da geleceğin teminatı olan insanımızın inançlı, vatansever, kültürlü, ilmi seviyesi yüksek, çağdaş, bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak ve milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmak için çok büyük vazifeler yürütmektedir. Yöneticileri yeryüzünde adaletin tesis edilmesi için samimiyetle mücadele eden fedakâr insanlardan oluşuyor. Her üç kuruluşumuzu da ayrı ayrı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ