DOLAR 34,1170 0.29%
EURO 38,1222 0.15%
ALTIN 2.860,731,12
BIST 9.956,42-0,19%
BITCOIN 21659102,31%
Edirne
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

173 okunma

Motosiklet sürücülerine denetim

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekiplerince il genelinde motosiklet sürücülerine yönelik denetim ve bilgilendirmeler sürdürülüyor.

ABONE OL
23 Ağustos 2024 10:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekiplerince il genelinde motosiklet sürücülerine yönelik denetim ve bilgilendirmeler sürdürülüyor.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şunlara yer verildi:
“Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması olarak can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarının engellenmesine yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme çalışmalarımıza ara verilmeden devam edilmektedir.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekiplerince Edirne ili Keşan ilçesinde bulunan Dişbudak köyünde vatandaşlarımızın bilinçli birer motosiklet sürücüsü olmaları, trafik kurallarına riayet etmeleri, kask ve koruyucu ekipman kullanma alışkanlığı kazanmalarının, trafik kazası sayıları ve ölüm/yaralanma risklerini önemli ölçüde azaltacağı değerlendirilmektedir. Bu konuda tüm ilçelerimizde motosiklet denetimlerine devam edilmekte olup, kahvehaneler ve köy meydanlarında vatandaşları bilgilendirme faaliyetleri icra edilmekte, trafikte seyreden motosiklet sürücülerine trafik kuralları tekrardan hatırlatılmaktadır.
Trafik kazalarının engellenerek can ve mal kaybının önlenmesi ve güvenli bir trafik akışının sağlanmasına yönelik kontrol, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ