DOLAR 34,1151 0.28%
EURO 38,0776 0.02%
ALTIN 2.859,341,08
BIST 9.900,87-0,75%
BITCOIN 21458110,00%
Edirne
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

187 okunma

Taraftar derneklerinden çağrı

Batı Kale, Sınır Beyi ve Serhad Çocukları Taraftarlar Derneği, valilik ve belediyenin destekleriyle ayakta durmaya çalışan Edirnespor'a sahip çıkmaları için Edirneli iş insanlarını ellerini taşın altına koymaları konusunda çağrıda bulundu…

ABONE OL
21 Ağustos 2024 17:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Batı Kale, Sınır Beyi ve Serhad Çocukları Taraftarlar Derneği, valilik ve belediyenin destekleriyle ayakta durmaya çalışan Edirnespor’a sahip çıkmaları için Edirneli iş insanlarını ellerini taşın altına koymaları konusunda çağrıda bulundu.
Edirnespor için kurulmuş olan 3 taraftar derneği olarak Edirnespor’un şuan bulunduğu durumu büyük bir üzüntü ve kaygı ile takip ettiklerini belirten, üç dernek yaptıkları ortak açıklamada şunları kaydetti:
“Bizim gibi üzüntü ve kaygıyla bekleyen Edirnespor’a gönül vermiş insanlar olduğunun da farkındayız. Ancak görünen bir gerçek var o da şehrin büyük kısmının Edirnespor ile ilgili çıkan haberleri umursamadığı, şuan bulunduğu durumu umursamadığıdır. Edirnespor’a karşı at gözlüğü takmışcasına ortalıkta gezen ‘sözde’ Edirneli iş adamlarını bu taşın altına ellerini koymaya davet ediyoruz.
Edirne’de yaşayan, Edirne’de nefes alan, Edirne’de ekmeğini kazanan, Edirne’de okuyan herkesin birleştiği nokta Edirnespor olmalıyken maalesef Edirnespor herkes tarafından çok daha geri planda tutulmaktadır. Herkes şehrinin takımını desteklemelidir. Bu şehrin en büyük marka değeri Edirnespordur!
Yıllarca profesyonel liglerin hasretini çektik ve 2020-2021 sezonunda amatör bataklığından kurtularak layık olduğumuz profesyonel liglere yükseldik. Tüm şehir Edirnespor çatısı altında birleşmezse tekrardan amatör bataklığına dönüş kaçınılmaz olacaktır.
Yıllardır sadece belediye desteği ile bu takım buralara geldi. Son zamanlarda ise yine belediye ve valiliğin destekleri ile ayakta kalmaya çalışıyor. Ancak artan maliyetlerden dolayı takımımıza hep birlikte destek vermemiz gerekmektedir. Şimdi yapılması gereken bir şey var o da mevcut yönetimimizin yanında olup Edirnespor’umuza destek olmaktır. Az çok demeden tüm şehir bunu yapmalıyız. Bizler her zaman takımımızın yanında olacağız. Sizlerden de beklentimiz bu şekildedir.
Diğer bir konuya gelecek olursak Edirnespor’umuz için yıllardır yapılamayan yeni stadyum…
Bilindiği üzere 25 Kasım Stadı yıkılacak ve bundan sonra yeni stadyum olimpik yüzme havuzunun yakınlarına yapılacak. Modern bir stadyum olacağı ve Edirne’mize yakışacağından hiçbir şüphemiz yok. Ancak; 25 Kasım Stadyumu yıkılıp yeni stadyum yapılana kadar geçen sürede Edirnesporumuz maçlarını Tuncaspor için yapılan tesislerde oynayacaktır. Buranın kapasitesi ve yerleşimi nedeniyle bizler maçların 25 Kasım Stadı’nda oynanmasını istiyoruz. Özellikle bulunduğumuz mevcut durumda maçların 25 Kasım Stadı’nda oynanması en doğru karar olacaktır.
Son olarak a kişisine b kişisine kızıp Edirnespor’a sırtını dönenler… Gelin hep beraber omuz omuza olalım Edirnespor’umuzun yanında olalım.
Sen ben yok sadece Edirnespor var. Saygılarımızla…”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ