DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BIST 9.900,25-0,76%
BITCOIN 2139312-0,59%
Edirne
24°

AZ BULUTLU

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

231 okunma

DSİ için taraftar da bekleyişte!

Edirne DSİ Kadın Basketbol takımına Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi kapısının aralanması, basketbol taraftarında da heyecan yarattı… Edirne Basketbol Taraftarlar Derneği Başkanı Cemile Özeker ve ikinci başkan Semih Dinçman yaptıkları açıklamalar ile duygu ve düşüncelerini paylaştılar…

ABONE OL
13 Ağustos 2024 17:45
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail DEMİRAY
Edirne DSİ Kadın Basketbol takımına Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi kapısının aralanması, basketbol taraftarında da heyecan yarattı.
Kadınlar Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı, bazı takımların ligden çekilmesi nedeniyle, doğrudan Kadınlar Basketbol Ligi’ne katılma şansı yakaladı. Kadınlar Basketbol Basketbol Amatör Liginde 5.yılına şampiyonluk parolası ile güçlü transferlerle girerek iddialı bir takım oluşturan DSİ Kadın Basketbol Takımı bu sezon BAL’da oynamadan direk olarak Kadınlar Basketbol Ligine katılma şansı doğdu. Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Ligi’nden çekilen takımlar olması nedeniyle federasyon tarafından iddialı olarak hazırlanan takımlara çağrı gelmesi bekleniyor. Çağrı bekleyen takımlardan birisi de Kadınlar Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı. Çağrı gelmesi halinde Edirneli kulübün bütçe, yerli oyuncu ve yabancı oyuncu konusunda nasıl bir çalışma yapacağı şimdiden merak ediliyor.
‘DAVET BASKETBOL SEVERLERİ ÇOK SEVİNDİRDİ’
Yaşanan son gelişme, Edirne’deki basketbol taraftarlarını da heyecana soktu. Edirne Basketbol Taraftarlar Derneği Başkanı Cemile Özeker, Edirne DSİ’nin lig daveti almasının kendilerini çok sevindirdiğini söyledi. Özeker, “Kadın Basketbolu ile de spor alanında isminden söz ettirerek, geçmişte Türkiye Kadınlar Süper Ligine çıkmış, 2 sezon yer almış, Eurocup seviyesinde Avrupa’da çeyrek final başarısını göstermiş ve basketbol sevdasını kadın, erkek, çocuk, engelli ayırt etmeksizin taraftarımıza aşılamıştır. Bu sevda bugünde DSİ Spor Kulübü öncülüğünde mücadele veren kadın basketbolu ile devam etmektedir. Şampiyonluk parolası ile yola çıkan ve buna göre kadrosunu oluşturan DSİ spor Kadın Basketbol takımının TKBL’ den katılma daveti alması biz Edirne basketbol severleri çok sevindirmiştir. Edirne’nin basketbolda marka kenti olabilmesi için, Edirne Basketbol Taraftarları Derneği olarak DSİ Spor Kadın basketbol takımının her zaman yanında ve destekçisi olacağız” dedi.


‘6’NCI OYUNCU GİBİ TAKIMIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ’
Derneğin ikinci başkanı Semih Dinçman da, Edirne’de basketbolla dolu günlerin yeniden farklı bir kulüp adı altında başlayacağını belirterek, “İnşallah DSİ spora gereken destek verilir ve bu ateş uzun süre yanar biz taraftarlar olarak her zaman gereken desteği vereceğiz. Salonu doldurarak her maç 40 dakika boyunca 6.oyuncu gibi takımımızın yanında olacağız” diye konuştu.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ