DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BIST 9.900,25-0,76%
BITCOIN 2139902-0,75%
Edirne
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

362 okunma

Genç Aslanlar BAL’dan çekildi

Edirne'de, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme başarısı gösteren Genç Aslanlar Futbol Kulübü yönetimi, aradığı desteği bulamayınca, lige katılmama kararı aldı… Kulüpten yapılan açıklamada, Edirne’de futbol branşında Süper Amatör Lig’le yola devam edileceği belirtildi…

ABONE OL
12 Ağustos 2024 13:19
3

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail DEMİRAY
Edirne’de, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme başarısı gösteren Genç Aslanlar Futbol Kulübü yönetimi, aradığı desteği bulamayınca, lige katılmama kararı aldı.
Geçtiğimiz sezon Süper Amatör liginde grubunda şampiyon olduktan sonra oynadığı final maçları sonunda Bölgesel Amatör Ligi’ne katılma hakkına kavuşan Genç Aslanlar Futbol Kulübü yönetimi ekonomik nedenler yüzünden BAL’a katılmayarak Edirne’de futbol branşında Süper Amatör Lig’le yoluna devam edeceğini açıkladı. BAL’ın ağır ekonomik yükünü kaldırabilecek bütçe çalışması için Edirne Valiliği ve Edirne Belediyesi’ne yaptıkları randevu isteklerine cevap alamayan Genç Aslanlar bu yıl da Edirne Süper Amatör Liginde ve alt yapılarında mücadelesine devam edecek.

OLUMSUZ EKONOMİK ŞARTLAR NEDEN GÖSTERİLDİ
Genç Aslanlar Başkanı Serkan Aydınlık, BAL için kaynak arayışlarının yanıt bulamadıklarını belirterek, “BAL’ın yıllık bizim hesaplarımıza göre 4/5 milyon tutacak maddi yükünü kaldırabilmemiz için kaynak arayışlarına girdik. Başta Edirne Valiliği ve Edirne Belediye Başkanlığı’na yaptığımız randevu isteklerimize yanıt bile alamadık. Bu olumsuz ekonomik şartlar içinde yönetim kurulu olarak BAL’a katılmama kararımızın futbol kamuoyu tarafından anlayışla ve saygıyla karşılanacağını düşünüyoruz” diye konuştu.


‘EDİRNE’Lİ GENÇ YETENEKLERLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ’
BAL’a katılmamalarının Edirne futbolu için bir kayıp olduğunu anlatan Aydınlık, “Eğer yeterli kaynaklara ulaşabilseydik gideceğimiz Bölgesel Lig’de başta kendi takımımızın ağırlığında bir kadro ile maçlara çıkacak ve Edirnespor için de gelecekte yeni oyuncuların gelişmesine katkıda bulunabilecektik. Bu şartlar altında lige katılamıyor olmamız aslında Edirne futbolu için bir kayıptır. Bu sezonda yine başta alt yapılarımıza önem vererek kendi genç oyuncularımızla iddialı olmayan ama geleceği olan yetenekli gençlerimizi Edirne futboluna kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ