
İsmail DEMİRAY
Edirne Kulüplerarası Midi Kızlar Voleybol Müsabakaları’nda Kırcasalih Madenspor Edirne İl Birincisi olmayı başardı.
Mimar Sinan Spor Salonu’nda önceki akşam oynanan ilk maçta Atletik Trakya Spor ve Avrupa Yıldızları takımları üçüncülük için karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçmesine karşın daha iyi olan Atletik Trakya Spor ,Avrupa Yıldızları’nı 3-0 yenerek 3.olmayı başardı.
Kırcasalih Madenspor – Keşan Yıldızı Spor Kulübü arasındaki günün ikinci ve final maçı gecikmeli olarak saat 21.00’de başladı. Salonun yarısının öğrenci velileri ve voleybol severler tarafından doldurulması dikkat çekti. Çoğunluk olarak Madenspor taraftarlarının olduğu maç büyük bir çekişme içinde başladı ve öyle sona erdi.

İlk iki sette süren çekişmede son anlarda daha iyi olan Madenspor ilk seti 25-22, ikinci seti 25-23 kazanmayı başardı. Üçüncü sette Keşan ekibi 25/-2 ile alınca salonda “acaba maç döner mi?” sessizliği yaşansa da dördüncü sete daha iyi başlayan ve set boyunca üstünlüğünü sürdüren Madenspor 25-17 gibi rahat bir skorla son seti alarak final maçını da 3/1 kazanarak Edirne Kulüpler Arası Midi Kızlar Voleybol müsabakaları sonunda Edirne İl Birincisi olmayı başardı.
KEŞAN YILDIZI SPOR KULÜBÜ: 3
Ayşe Sayınbaş, Cemre Esen, Masal Albayrak, Güneş Kassara, Erva Sakarya, Ece Bilgi Özmen, Hayal İnceoğlu, Elif Tahan, Hilal Yıldız Hatipdir, Melisa Kasap, Nehir Akyel, Eylül Ahsen Özcan
KEŞAN YILDIZI SPOR KULÜBÜ: 1
Nehir Kaya, Esila Özer, Ada Gürakar, Elif İpek Uğan, Begüm Öncül, Nil Gökçe Güler, Nil Şimal Öztekin, Eflin Mine Üren, Bade Arabacı, Melek Irmak Ulus, Duru Yıldız