DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.997,871,49
BIST 8.793,61-2,32%
BITCOIN 23433272,23%
Edirne
12°

AÇIK

05:48

İMSAK'A KALAN SÜRE

428 okunma

Tarihi cezaevi dizi seti

Edirne Valisi Yunus Sezer, Tarihi Kapalı Cezaevi'nde çekimleri devam eden TRT'nin uluslararası dijital platformu 'Tabii'nin yeni dizisi "Sürgünler"in setini ziyaret ederek bilgi aldı ve oyuncularla da sohbet etti…

ABONE OL
15 Eylül 2024 17:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT’nin uluslararası dijital platformu ‘Tabii’nin yeni dizisi “Sürgünler”in çekimi Tarihi Edirne Kapalı Cezaevi’nde sürüyor. Edirne Valisi Yunus Sezer, “Sürgünler” dizisinin setini ziyaret ederek bilgi aldı ve oyuncularla da sohbet etti.
Senaryosunu Volkan Sümbül kaleme aldığı,yönetmenliğini Barış Erçetin’in üstlendiğii “Sürgünler” dizisi Dünya Savaşı yıllarında ge-çiyor ve bir komplo sonucu hapse atılan Halil isimli kişinin hikayesini anlatıyor. Oktay Çubuk “Halil” Ezgi Şenler “Doktor Meryem” karak-terlerine can verirken, Serdar Orçin ise cezaevinin acımasız müdürünü oynuyor.


Edirne Valisi Yunus Sezer, TRT’nin “Komploya uğrayan bir adamın adalet arayışı. Cezaevinde masumiyetini ispat peşinde ve intikam da istiyor” diyerek paylaştığı “Sürgünler” Sürgünler” dizisinin setini ziyaret ederek bilgi aldı ve oyuncularla da sohbet etti. Edirne Valiliği’nin sosyal medya hesabından gerçekleştirilen paylaşımda şunlara yer verildi:
“Valimiz Yunus Sezer, Edirne’mizin tanıtımına katkı sağlayacak TRT’nin uluslararası dijital platformu Tabii’de yayımlanacak olan ‘Sürgünler’ dizisinin setini ziyaret etti.
Edirne Kapalı Cezaevi’nde çekimleri devam edem dizinin setini ziyaret eden ve çekimler ile ilgili bilgi alan Vali Sezer daha sonra oyuncular ile sohbet ederek, çalışmalarında başarılar diledi.”

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ