DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18341070,44%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

424 okunma

Mimar Sinan’da halk oyunları keyfi

Balkan Aktif Yaşam Spor Kulübü'nce düzenlenen “Balkanlar'dan Anadolu'ya Halk Oyunları Şenliği Mimar Sinan Spor Salonu'nda renkli ve canlı gösterilerle izleyenlere keyifli anlar yaşattı…

ABONE OL
3 Haziran 2024 17:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail DEMİRAY
Balkan Aktif Yaşam Spor Kulübü’nün organize ettiği Edirne Belediyesi’nin de büyük destek verdiği “Balkanlar’dan Anadolu’ya” etkinliği düzenlendi.
Geçtiğimiz Pazar günü akşamı saat 18.00 Mimar Sinan Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Edirne ve Türkiye’nin muhtelif yerlerinden ekipler katıldı.


Etkinliğin duyurusunun yetersiz olması salonun ancak yarısını doldursa da etkinliğe katılan ekip-lerin renkli ve canlı gösterileri etkinliği izleyenlere keyifli anlar yaşattı.


Açılış konuşmalarını Balkan Aktif Yaşam Spor Kulübü Başkanı Hülya Bodur ve Edirne Belediyesi adına Ertuğrul Tanrıkulu’nun yaptığı etkinlikte ilk gösterim Balkan Aktif Yaşam Spor Kulübü’nün “Bulgar Halk Dansları Grubu”nun gösterimiyle başladı.


Daha sonra Daha sonra Edirne Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun “Edirne Yöresi Halk Oyunları”, İstanbul Divrigi Kültür Derneği Van Yöresi Halk Oyunlar Ekibi, Bakırköy Halk Eğitim Merkezi Görme Engelliler Halk Oyunları Grubu, Edirne Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Roman Halk Danslar Grubu, Güngören Halk Eğitim Yöresi Çocuk Ekibi, Adıyaman Yöresi Halk Oyunları Ekibi Yeditepe Folklor Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Balkan Aktif Yasam Spor Kulübü Yunan Halk Danslar Grubu, Ali Haydar İlkokulu Modern Dans Ekibi, Sevgili_li Günebakanlar Darbuka Ritim Grubu ve Balkan Aktif Yasam Spor Kulübü Halay Grubu sırasıyla salonda sahne alarak sunumlarını yaptı ve katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
Etkinliğin sonunda katılımcılar tarafından salonda davul zurna ekibinin tatlı nağmeleri eşliğinde birlikte neşe içinde dans edilerek kapanış gerçekleştirildi..

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ