DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BIST 9.771,16-1,67%
BITCOIN 18380120,57%
Edirne
27°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

262 okunma

ETSO’da girişimcilik buluşması

KOSGEB, Trakya Kalkınma Ajansı, Trakya Teknopark ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde organize edilen “Girişimcilik Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı” ETSO'nun Toplantı Salonu'nda gerçekleşti…

ABONE OL
18 Temmuz 2024 18:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Trakya Kalkınma Ajansı, Trakya Teknopark ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) iş birliğinde organize edilen “Girişimcilik Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı”, KOSGEB Girişimcilik Daire Başkanı Ali Urhan ve KOSGEB Başkan Yardımcısı Bilal Kendirci’nin katılımlarıyla ETSO’nun Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.
İmalat, telekomünikasyon, bilgisayar programlama, danışmanlık ve ilgili faaliyetler, bilgi hizmet faaliyetleri, bilimsel araştırma ve geliştirme faaliyetleri sektörlerinde faaliyet gösteren işletme temsilcileri, Genç Girişimciler, ilgili meslek komiteleri ve Oda üyelerinin iştirak ettiği toplantı, Girişimcilik Daire Başkanı Ali Urhan ve Başkan Yardımcısı Bilal Kendirci’nin sunumlarıyla başladı.


Toplantıda girişimcilik desteklerinde yapılan güncellemeler ele alındı ve katılımcılara başvuru süreci detaylı bir şekilde aktarıldı.
Girişimci Destek Programı’nın, “İş Kurma Desteği” ve “İş Geliştirme Desteği” olarak iki başlık altında uygulandığını vurgulayan KOSGEB Girişimcilik Daire Başkanı Ali Urhan, destek üst limitinin 2 Milyon TL’ye yükseltildiğini ve son 3 yıl içerisinde kurulmuş işletmelerin de bu destek programına başvuru yapabileceklerini belirtti.
Toplantı, katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasıyla sona erdi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ