DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BIST 9.109,342,37%
BITCOIN 21222701,58%
Edirne
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:58

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

434 okunma

Kırkpınar’da tarım fuarı yok!

Edirne'de her yıl Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Haftası ile birlikte kapılarını açan Edirne Tarım, Hayvancılık, Gıda ve Sanayi Fuarı, bu yıl düzenlenmeyecek… Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Sezai Irmak, fuarın zamanlamasının yanlışlığına dikkat çekerek, "Tam buğdayların biçildiği sezonda fuar açıyoruz, yeri de uygun değildi. Sonbaharda daha uygun geniş bir alanda, daha uzun süreli bir fuar açmayı planlıyoruz” dedi…

ABONE OL
30 Haziran 2024 17:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olgay GÜLER
Edirne’de her yıl Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Haftası ile birlikte kapılarını açan Edirne Tarım, Hayvancılık, Gıda ve Sanayi Fuarı, bu yıl açılmayacak.
ETSO tarafından, geçtiğimiz yıl 662’nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Haftası’nda 23’üncü kez kapılarını açan fuar, bu yıl açılmayacak. ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak, fuarın zamanlamasının yanlışlığına dikkat çekerek, fuarı ilerleyen aylarda başka bir alanda açmayı planladıklarını söyledi.


‘KÖYLÜ MUTSUZ, FUARA KATILANLAR MUTSUZ, FUARCI MUTSUZ, BİZ MUTSUZ’
Fuarla ilgili geçtiğimiz yıl yeterli ve olumlu geri dönüş alamadıklarının belirten Irmak, “Bu sene tarım fuarı açmadık. Bizim Fuar Komisyonumuza bir görev verdim, zira geçen yıl köylü mutsuz, fuara katılan firmalar mutsuz, fuarcı mutsuz ve biz de mutsuz olduk. Tam buğdayların biçildiği sezonda fuar açıyoruz, yeri de uygun değildi. Bundan dolayı randıman alamadık. Son 2-3 yıldan beri fuarın randımanlı bir tarafı yoktu. Dolayısıyla fuarcıyla da konuşarak, fuar komisyonuna da görev verdim. Sonbaharda daha uygun geniş bir alanda, daha uzun süreli bir fuar açmayı planlıyoruz” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    SON DAKİKA HABERLERİ