Tunca gençleriyle taşacak!

Edirne'de amatör futbol sezonu için geri sayım sürürken, geçtiğimiz sezon Edirne 1.Amatör Futbol Ligi şampiyonu olarak Edirne Süper Amatör Ligi'ne yükselen Tuncaspor yeni sezon öncesi antrenmanlarına başladı…

İsmail DEMİRAY
Edirne'de amatör futbol sezonu için geri sayım sürürken, geçti-ğimiz sezon Edirne 1.Amatör Futbol Ligi şampiyonu olarak Edirne Süper Amatör Ligi'ne yükselen Tuncaspor yeni sezon öncesi antrenmanlarına başladı.
Özkan Karsu ve yardımcısı Turgay Duman ile bu yıl Süper Amatör Ligi'ne daha genç ve dinamik bir kadro ile hazırlanan Tuncaspor'da hedef öncelikle iyi futbol ve ligde üst sıralarda olmak. Kıyık semti şu anda büyük bir genç nüfus nedeniyle alt yapılar için en uygun semtlerden birisi olmaya aday durumda bulunuyor.
Antrenman sonrasında görüştüğümüz Tuncaspor teknik kadro sorumlusu Özkan Karsu yaptığı açıklamada şunları kaydetti;


"Bu yıl kadromuz daha çok genç oyunculardan oluşacak. Geçen sezon baz tecrübeli oyuncularımız ile yollarımızı ayırdık. Kıyık semti potansiyel olarak futbolcunun yetişmesine uygun bir yer. Bu yıl amacımız öncelikle iyi futbol, ondan sonra başarılı olmak. Bu yıl kadromuzda genç oyuncularımıza ağırlık vermeye çalışacağız. Gençler bizim geleceğimiz. Alt yapı olmazsa hiç bir şey olmaz, sürdürülebilirlik ortadan kalkar. Gençlerimizle çıktığımız bu yolda gerekirse bir kaç takviye yapabiliriz. Amacımız her şeyden önce iyi futbol ve Tuncaspor'u üst sıralarda tutabilmek. Bu yıl Edirne Süper Amatör Ligi tek lig olarak oynanacak. Bol deplasmanlı maçlar oynayacağız demektir bu. Ve lig uzun bir süre devam edecek. Bunun için sağlıklı ve güçlü sporcularımızın olması gerekiyor. Bunun iç in de yoğun bir antrenman temposuyla lige hazırlanıyoruz. Salı, perşembe, cumartesi günleri yaptığımız antrenmanlarla lige hazır bir Tuncaspor olarak girmek istiyoruz. Kıyık halkını da maçlarımızda yanımızda görmek istiyoruz.”