Hentbollu günlere az kaldı

Edirne Kültür Sanat Doğa Sporları Kulübü Hentbol Kadın Takımı 17 Çanakkale Hentbol Takımı ile yaptığı hazırlık maçıyla sahaya indi.

İsmail DEMİRAY
Edirne Kültür Sanat Doğa Sporları Kulübü Hentbol Kadın Takımı 17 Çanakkale Hentbol Takımı ile yaptığı hazırlık maçıyla sahaya indi.
Geçtiğimiz sezon katıldığı Bölgesel Lig Hentbol Kadınlar Ligi'nde grubunda bütün maçlarını kazanarak 2.Lige yükselme başarısı gösteren hentbolcular uzun süredir yoğun antrenman temposuyla başlayacak olan lig maçlarına hazırlanıyor. Hentbol takımı geçtiğimiz hafta sonu Yeni Salon'da 2.Lig B grubunda yer alacak olan 17 Çanakkale Hentbol Takımı ile bir hazırlık maçı yaptı.


Maç öncesi görüştüğümüz Hentbol Takımı Antrenörü Mertcan Önder yaptığı açıklamada; şunları söyledi:
“Geçen sezon bölgesel ligden 2.Lige çıktıktan sonra bir sonraki sezonun planlama çalışmalarına başladık. Başta Sayın Valimiz Yunus Sezer ve Belgin İba'nın büyük desteklerini görmekteyiz. Amacımız bu yıl da geçtiğimiz sezon gösterdiğimiz başarıyı göstererek son dört içine kalarak Edirne'yi hentbolda 1.Lig'de temsil etmek. Planlamamızı ve kadro çalışmalarımızı 1.Lige çıkmak için yaptık. Uzun bir dönemdir yeni sezona hazırlanmaktayız. Grubumuzda üçü İstanbul'dan birisi Kırklareli'den olmak üzere toplamda 5 takım var. İç saha maçlarımızı Edirne Yeni Salon'da yapacağız. Öncelik amacımız grubu bir veya ikinci sırada bitirerek yolumuza devam etmek. Edirneli spor severleri maçlarımızda yanımızda görmek istiyoruz.”