Edirnespor’da teknik direktör değişimi!

Edirnespor yönetimi, ligin ilk 5 haftasında alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Hakkı Hocaoğlu ve teknik ekibiyle yolları ayrıldı… Kulüpten alınan bilgiye göre, 13 Ekim'deki Zonguldak maçına hafta içinde ismi açıklanacak yeni hocayla çıkılacağı öğrenildi…

Olgay GÜLER
Edirnespor yönetimi, ligin ilk 5 haftasında alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Hakkı Hocaoğlu ve teknik ekibiyle yolları ayrıldı.
Sarı-kırmızılı kulüp, TFF 3'üncü ligin ilk 5 haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetlik sonucun ardından, geçtiğimiz gün yönetim kurulu toplantısı yaptı. Toplantıda, teknik direktör Hakkı Hocaoğlu ve teknik ekiple tek taraflı olarak sözleşme feshedildi. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan duyurunun ardından yeni hocanın kim olacağı merak konusu oldu.
Kulüpten edinilen bilgiye göre, yönetimin yeni hoca arayışında mutlu sona ulaştığı öğrenildi. Yeni hocanın isminin bugün ya da en geç yarın açıklanması beklenirken, 13 Ekim'deki Zonguldak maçına da yeni hocayla çıkılacağı belirtildi. Yeni hocanın, Edirne bölgesinden bir isim olduğu bilgisi paylaşıldı.