Edirne Birlik İstanbul’da göz doldurdu!

Edirne Birlik Spor Kulübü, hafta sonu Galatasaray ve Rams Başakşehir kulüplerinin davetlisi olarak gittikleri İstanbul'da gerçekleştirilen turnuvalarda boy gösterdi…

Olgay GÜLER
Edirne Birlik Spor Kulübü, haftasonu Galatasaray ve Rams Başakşehir kulüplerinin davetlisi olarak gittikleri İstanbul'da gerçekleştirilen turnuvalarda boy gösterdi.
Edirne'de futbol altyapısının başarılı kulüplerinden Edirne Birlik Spor Kulübü'nün 2012 ve 2013 doğumlu futbol takımları, Cumartesi günü İstanbul'da farklı turnuvalara katıldı. Kulübün 2012 doğumlu takımı, sabah seansında Rams Başakşehir Spor Kulübü'nün misafiri olurken, öğleden sonra ise 2013 yaş grubu Galatasaray Spor Kulübü'nün davetlisi olarak 4'lü turnuvaya katıldı.
'OLDUKÇA BAŞARILI KARŞILAŞMALAR ÇIKARDILAR'
Konu ile ilgili açıklama yapan Edirne Birlik Spor Kulübü Başkanı Gürkan Kara, “Hafta sonu 2012 yaş grubumuzla Rams Başakşehir Kulübü'nün davetlisi olarak İstanbul Başakşehir Tesisleri'nde düzenlenen turnuvaya katılım gösterdik. Sporcularımız oldukça başarılı karşılaşmalar çıkarttı. Katıldığımız turnuvalarla gelişim göstermek adına kulübüm adına memnunum. Aynı gün öğleden sonra ise 2013 yaş grubumuz Galatasaray Spor Kulübü'nün davetlisi olarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen 4'lü turnuvaya katılım gösterdi" dedi.
'GELİŞİM GÖSTERMEK İÇİN BU TARZ TURNUVALAR DEĞERLİ'
Kulüpte çeşitli yaş gruplarında Süper Lig takımları tarafından takip edilen birbirinden değerli sporcuların olduğunu kaydeden Kara, "Bu tarz turnuvalar gelişim gösterebilmek adına kulübümüz adına değerli. Biz imkanlarımız doğrultusunda düzenlenen turnuvalara katılım göstermeye gayret ediyoruz. Buradan sporcularımızın velilerine sporcularımıza ve özverili çalışmalarından dolayı kulüp teknik direktör ve antrenörlerine teşekkür ederim" diye konuştu.