DSİ Spor şimdi de Mersin’de

Edirne'de bir önceki hafta Bursa Uludağ Basketbol'u 78-76'llık skorla zor da olsa geçerek ortaya koyduğu oyunla umut veren ancak geçen hafta İstanbul'da Emlak Konut karşısında beklemediği bir sonuçla yenilgi alan DSİ Spor, yoğun antrenman programının ardından peşpeşe oynayacağı ikinci deplasman maçı için bugün Mersin'e gidiyor…

İsmail DEMİRAY
Edirne'de bir önceki hafta Bursa Uludağ Basketbol'u 78-76'llık skorla zor da olsa geçerek ortaya koyduğu oyunla umut veren ancak geçen hafta İstanbul'da Emlak Konut karşısında beklemediği bir sonuçla yenilgi alan DSİ Spor, yoğun antrenman programının ardından peşpeşe oynayacağı ikinci deplasman maçı için bugün Mersin'e gidiyor.
Mimar Sinan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenmanda kendisiyle görüştüğümüz DSİ baş antrenörü Alptuğ Akkaş yaptığı açıklamada şunları söyledi:;


“İstemediğimiz ve beklemediğimiz bir sonuç oldu bu. Açıkçası sezonun en kötü oyununu oynadık sahada. İlk 5 dakika haricinde maçın diğer anlarında direnç gösteremedik sahada. Rakibimiz genç ve dinamik yapısıyla ve alt yapı milli takımında oynayan oyuncuların karşısında çok erken koptuk maçtan.
Bizim için üzücü bir yenilgi oldu bu ama daha önümüzde 24 hafta var. Artık geçtiğimiz Emlak Konut maçını unutup önümüzdeki maçlara odaklanmamız gerekiyor.
Transfer konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa zaman içinde transfer yapmamız gerekiyor. Nursena'nın 3. periyot içinde ciddi bir sakatlığı oldu geçen maçta. İlk izlenimler ön çapraz bağ ile ilgili. Durumu netleşecek ama sezonu kapatma ihtimali var ve onun durumu da bizi çok üzdü.
Rotasyonumuz zaten dardı Mersin maçına daha da dar bir rotasyonla çıkacağız, elimizden geleni yapacağız. Emlak Konut maçı bize büyük ders oldu.
Antrenmanlarımızı sürdürüyoruz, çift antrenmanla hazırlanıyoruz önümüzdeki Mersin maçına. Cuma günü de Mersin maçı için yola çıkacağız.”
TBKL'DE 7. HAFTA
TKBL'nin 6. haftasından deplasmanda Emlak konut ile oynayan Edirne DSİ Spor, 7. haftasında yine deplasmanda olacak ve bu kez Seçil Kauçuk Mersin Basketball'a konuk olacak. Mersin Edip Buran Spor Salonu'ndaki karşılaşma yarın saat 16.00'da oynanacak.
TKBL'de 7. hafta programındaki 8 karşılaşmadan 2'si bugün Seçil Kauçuk Mersin Basketball Edirne DSİ spor dahil 3'ü yarın, 2'si Pazar ve 1'i de Pazartesi günü yapılacak.
GÜNÜN PROGRAMI
25 Ekim 2024 Cumartesi
Gallardo - Çankaya Üniversitesi
Ankara Spor Salonu (Küçük) / 18.00
J&M Çanakkale Belediyespor - Çbk Mersin Gelişim
Anafartalar Spor Salonu / 18.00