BAL’da heyecan zamanı!

Bölgesel Amatör Lig'de 2024-2025 sezonu yarın oynanacak karşılaşmalar ile başlarken, Edirne'nin ligdeki tek temsilcisi Keşanspor, ilk maçında bir başka Trakya ekibi Kapaklıspor'a konuk olacak…

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 2024-2025 sezonu yarın oynanacak karşılaşmalar ile başlarken, Edirne'nin ligdeki tek temsilcisi Keşanspor, ilk maçında bir başka Trakya ekibi Kapaklıspor'a konuk olacak.
10 gruptan oluşan BAL'ın yeni sezonunda 9. Grup'ta yer alan Keşanspor, yarın Kapaklı ilçe stadında Kapaklıspor ile oynayacağı karşılaşma saat 14.00'te başlayacak. Karşılaşmayı Mustafa Demir yönetirken, yardımcılıklarını Yakup Yapıcı ve Nuri Miski yapacak, Gürcan Bayraktar da dördüncü hakem olarak yerini alacak.
Keşanspor yeni sezonda evindeki ilk maçında ise 13 Eküm Pazar günü Gölcükspor'u konuk edecek. Keşanspor 15 maçlık ilk yarı maratonunu 29 Aralık 2024 Pazar günü evinde oynayacağı Yalovaspor maçı ile tamamlayacak.

  1. Grup Evrensekiz Evrenspor, Kapaklmıspor, Keşanspor ve Tekirdağspor olmak üzere 4'ü Trakya ekibi16 takımdan oluşuyor.
    BAL'da ilk yarı 29 Aralık 2024 tamamlanacak. İkinci yarı 3 haftalık aranın ardından 19 Ocak 2025 tarihinde başlayacak ve normal sezon 30 maçlık maraton sonucu 27 Nisan'da bitecek.
    BAL 9. GRUP 1.HAFTA PROGRAMI
    Evrensekiz Evren Spor - Tekirdağspor
    Karasuspor - Bozüyük Vitraspor
    Çayırova Spor - Darıca Gençlerbirliği A.Ş.
    Gebzespor - Ferizli Spor 2011
    Kapaklıspor - Keşan Spor
    Hendek Spor - Sapanca Gençlikspor
    Yalovaspor - Yeşil Yalova Fk Spor Kulübü
    Gölcükspor - Karamürselspor