Özgür Özel Edirne’de

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 663. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nin final müsabakasını izlemek üzere 7 Temmuz Pazar günü Edirne'ye gelecek…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 663. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nin final müsabakasını izlemek üzere 7 Temmuz Pazar günü Edirne'ye gelecek.

CHP Edirne İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Genel Başkan Özel, yarın Edirne'de önce saat 12.30'da parti binasını ziyaret edecek. Özel burada partililer ile bir araya geldikten sonra Sarayiçi'ne geçerek 663. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nin finalini izleyecek.

CHP’DEN EDİRNELİLERE DAVET

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, CHP Genel Başkanı Özel'in Sarayiçi'ne geçmeden önce vatandaşların sorun ve şikayetlerini dinlemek için kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde de bulunmasını beklendiğini söyledi.

Başkan Kırkpınar etkinlikleri için Edirne gelecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili açıklama yaptı. Balkanlı yaptığı açıklamada ”Çok değerli Edirneli hemşerilerim, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, 7 Temmuz Pazar günü saat 13.00'te Kırkpınar etkinlikleri nedeniyle şehrimize ziyaret gerçekleştireceklerdir. Bu özel gün nedeniyle, Kırkpınar etkinliklerine katılarak hemşehrilerimizle buluşacak olan Sayın Genel Başkanımız, aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi İl-İlçe Başkanlığı'nı ziyaret edecektir. Tüm halkımızı bu önemli günümüzde aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Tüm Edirne halkını, 7 Temmuz Pazar günü saat 13.00'te Cumhuriyet Halk Partisi İl- İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşecek ziyarete davet ediyoruz. Birlikte güçlü bir geleceğe adım atmak için, sizleri aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla” dedi.