Engin’den Dervişoğlu’na kutlama

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, İYİ Parti Genel Başkanı olarak seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik edip başarılar dilerken, partisinin Kurucu Genel Başkan Meral Akşener'in izinden gideceğine emin olduğunu ifade etti…

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, İYİ Parti Genel Başkanı olarak seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik ederek, başarılar diledi.
Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Kurultayında yapılan üçüncü tur seçimleri sonucunda oyların büyük bir çoğunluğunu alarak yeni genel başkan seçildi. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Engin yeni Genel Başkan Dervişoğlu'na başarılar dileyerek şunları söyledi:
"Kurucu Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in aday olmadığı 5. Olağanüstü İYİ Parti kongresinde oyların büyük bir çoğunluğunu alarak İYİ Parti Genel Başkanı olarak seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum.Eminim ki İYİ Partimiz Kurucu Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in izinden gidecek ve gelecek seçimlerde iktidara emin adımlarla yürüyecek, Türkiye'nin yapı taşı olacak bir parti olacaktır. Alınan kararlar hepimize hayırlı, uğurlu olsun.".