‘Doğrunun yanında, yanlışın karşısındayız’

Edirne'de 4 Ağustos'ta atanarak göreve başlayan Yeniden Refah Partisi (YRP) İl Başkanı Hakan Çalışkan, Hudut Gazetesi'ni ziyaret ederek, hem gündemi hem de parti çalışmalarını değerlendirdi… YRP'nin büyüyerek yoluna devam ettiğini kaydeden Çalışkan, "Gençlik kollarıyla, kadın kollarıyla, güzel bir teşkilat yapımız mevcut. İnşallah halkımıza doğruların yanında, yanlışların karşısında olduğumuzu anlatacağız" dedi…


Olgay GÜLER
Edirne'de 4 Ağustos'ta atanarak göreve başlayan Yeniden Refah Partisi (YRP) İl Başkanı Hakan Çalışkan, Hudut Gazetesi'ni ziyaret ederek, hem gündemi hem de parti çalışmalarını değerlendirdi.
YRP İl Başkanı Hakan Çalışkan, Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İsmail Deniz ve Mahalli İdarelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Selami Kuzu ile birlikte Hudut Gazetesi'ni ziyaret etti. Çalışkan, ziyarette hem ülke gündemini hem de partideki örgütlenme çalışmalarını anlattı. Mart ayında gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Türkiye genelinde üçüncü parti olduklarına vurgu yapan Çalışkan, vatandaşlara doğrunun yanında, yanlışın karşısında olduklarını göstermeyi hedeflediklerini anlattı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) İl Başkanı Hakan Çalışkan


‘DAHA AKTİF YÖNETİM İÇİN İLÇE TEŞKİLATLARIMIZI REVİZE EDECEĞİZ'
İlçe teşkilatlarını işlevsel hale getirmek için çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Çalışkan, "4 Ağustos itibariyle genel başkanımız Doktor Fatih Erbakan'ın tensipleriyle görevi devraldık. Görevi devraldığımız gibi ilk önce yeni parti binamız tuttuk. Dedik ki; herkese ulaşılabilecek işlevsel, daha kullanışlı bir yer olsun. Burada Edirne Valiliği'mizin karşısında bir mekanı tuttuk ve iç tefrişatını tamamladık. Daha sonra da il icra kurulumuzu oluşturduk ve Edirne Valiliği'ne de evraklarımıza sunup, resmi olarak görevimize başladık. Şimdi de ilçe teşkilatlarımızı da işlevsel hale getirmek için, daha aktif yönetimlerle, daha agresif bir şekilde çalışmalara başlamak için revize edeceğiz. Hepsini yeniden, baştan oluşturuyoruz. Daha sonra da hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız inşallah" diye konuştu.


'KÖTÜ GİDİŞATIN DÜZELTİLMESİ İÇİN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ'
YRP'nin büyüyerek yoluna devam ettiğini kaydeden Çalışkan, "Partimiz büyüyerek yoluna devam ediyor. Şu an 600 bine yakın üye sayısına yaklaştık. Türkiye'nin üçüncü partisiyiz şu an. Bunu yerel seçimlerde de görmüştük. Yerel seçimlerde 68'e yakın bir belediye kazandık. Yine il genelde de bayağı bir oy aldık. 81 ilde teşkilatlanmış bir partiyiz ve ilçelerde de yine teşkilatlanmalarımız devam ediyor. Gençlik kollarıyla, kadın kollarıyla, güzel bir teşkilat yapımız mevcut. İnşallah halkımıza doğruların yanında olduğumuzu, yanlışların karşısında olduğumuzu anlatacağız. Her zaman genel başkanımızın dediği gibi; 'doğrunun yanında yanlışın karşısındayız'. Özellikle şu an tarımda, ekonomide, eğitimde ve ayrıca son gelişmeler neticesinde de adalette de istenilen maalesef yakalanamadı ve gitgide halkın gözünde de bu kötü gidişat apaçık ortada. İnşallah bunların düzeltilmesi yolunda emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Güzel projelerimiz, güzel farklı çalışmalarımız mevcut. Bu noktada çalışmalarımıza gayretle devam ediyoruz" şeklinde konuştu.