CHP’den vergi zamlarına hayır!

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı, yurt dışı çıkış harcı ve yeni vergi zamlarına hayır demek için yarın meydanlara çıkacak…

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı, yurt dışı çıkış harcı ve yeni vergi zamlarına hayır demek için yarın meydanlara çıkacak.

CHP Merkez İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Artık yeter. Yurt dışına çikişta haraç ödemeye, adaletsiz vergi zamlarına karşı susmayacağız. AKP iktidarı hazineyi batırdı. Vergi zamlarına ve ekonomik adaletsizliğe dur demek ve birlikte sesimizi yükseltmek için 27 Haziran 2024 Perşembe günü Saraçlar’da buluşuyoruz. Saraçlar Caddesi’nde bugün saat 17.30’da gerçekleştirilecek buluşmaya tüm halkımız davetlidir” denildi.

BALKANLI'DAN EDİRNELİLERE DAVET

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı hak buluşması ile ilgili yaptığı açıklamada şunlara yer verdi:

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı olarak, hükümetin adaletsiz yeni vergi paketi ve yurtdışı çıkış harçlarına karşı bir protesto düzenliyoruz. 27 Haziran Perşembe günü saat 17:30'da Saraçlar Caddesi'nde halkımızla buluşarak basın açıklamamızı yapacağız.

Yeni vergi paketi, toplumun geniş kesimlerini ekonomik olarak zor durumda bırakacak, adaletsiz uygulamalar içermektedir. Ayrıca, yurtdışı çıkış harçlarının artırılması, vatandaşlarımızın seyahat özgürlüğünü kısıtlayarak ekonomik yüklerini daha da artıracaktır.

Bu haksız uygulamalara karşı sesimizi duyurmak ve adaletin sağlanması için tüm halkımızı Saraçlar Meydanı'na davet ediyoruz. Birlikte güçlü olduğumuzu ve haklarımızı savunmak için yan yana durmamız gerektiğini bir kez daha vurguluyoruz.

Basın mensuplarını ve tüm halkımızı bu önemli buluşmaya katılmaya davet ediyoruz."