Edirne’den Leman Sam geçti

Edirneli müzik severlerin karşısına önceki yıllarda verdiği konserlerle çıkan Leman Sam, kentte bir kez daha sahne alarak unutulmayan şarkılarını seslendirdi…

Edirneli müzik severlerin karşısına önceki yıllarda verdiği konserlerle çıkan Leman Sam, kentte bir kez daha sahne alarak unutulmayan şarkılarını seslendirdi.
Atatürk Kültür Merkezi Salonu'nda Yavuz Gül organizasyonu ile Edirnelilerle buluşan Leman Sam yoğun bir ilgi ile karşılandı. Salonun büyük bir kısmı dolarken, konser saati gelmesine karşın sanatseverlerin sürekli gelmeye devam etmesi dikkat çekti.
Leman Sam için gelenler, salonun dışında yetersiz ve düzensiz park yerlerine otomobillerini park edecek yer ararken bir hayli sıkıntı çekti.
Konser belirlenen saatten sonra başladığında yoğun bir sevgi gösterileri ile sahnedeki yerini alan Leman Sam ve ekibi, izleyenleri selamlayarak konserine başladı.


Zamanın eskitemediği kendisini sevenlerin halen dinlemekten yorulmadığı şarkılarını ardı ardına söyleyen ünlü sanatçı performansıyla adeta yıllara meydan okudu.
Salonu dolduranlar Salı akşamı sahnede büyük bir keyifle izledi Leman Sam'ı keyif alarak güzel bir gece geçirirken, en çok da o şarkıya eşlik etti: “Anladım”
“Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe / sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim / dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe / sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim / tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün / bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine / konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil / yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil / anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil / hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil / anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil / hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil / anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil / hiç kimse senin kadar umuduma yol değil / dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe / sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim / tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün / bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine / konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil / yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil / anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil / hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil / anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil / hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil.”