TEMAD 40 yaşında

TEMAD Edirne Derneği'nce Trakya şubelerinin katılımı ile düzenlenecek Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin 40. Kuruluş Yıldönümü ve Astsubaylar Günü yarın ve Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliklerle kutlanacak…

TEMAD Edirne Derneği'nce Trakya şubelerinin katılımı ile düzenlenecek Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin 40. Kuruluş Yıldönümü ve Astsubaylar Günü yarın ve Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliklerle kutlanacak.
TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş'in paylaşımına göre, yıldönümü dolayısıyla yarın saat 11.00'de Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlenecek. Anıta çelenk sunulması, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve günün önemine ilişkin konuşmanın ardından Saraçlar Caddesi'nde Kortej Yürüyüşü gerçekleştirilecek.
Aynı gün saat 12.30'da TEMAD Edirne Dernek Bürosu'nda Edirne, Kırklareli, Lüleburgaz ve Çorlu Şube başkanlarının da katılımı ile özlük hakları ile ilgili basın açıklaması yapılacak. Saat 20.00'de Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda halka açık Türk Halk Müziği Konseri verilecek.
Etkinlikler kapsamında 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 10.30'da ise Mimar Sinan Anıtı Önü - Asker Hastanesi Şehitliği güzergahında bisiklet gruplarının katılımı ile Şehitlere Saygı Bisiklet Turu düzenlenecek.