Tekdemir’e son görev

Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanı, önceki gün hayata gözlerini yuman Barış Tekdemir (42), düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı…

Olgay GÜLER
Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanı, önceki gün hayata gözlerini yuman Barış Tekdemir (42), düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.


Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanı Barış Tekdemir, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayata gözlerini yumdu. Tekdemir'in vefatı başta ailesi olmak üzere, mesai arkadaşları ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Tekdemir için dün ilk olarak Belediye Başkanlığı önünde tören düzenlendi. Törene Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve belediye çalışanları katıldı.


1'inci Murat Mahallesi sakinlerinden, merhum Nejat ve Ayfer Tekdemir'in oğulları, Ahmet ve Gülten Önal'ın torunları Barış Tekdemir için belediye önündeki törenden sonra Eski Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Edirne Milletvekilleri Ediz Ün ve Ahmet Baran Yazgan, Belediye Başkanı Avukat Filiz Gencan Akın, CHP Merkez ilçe Başkanı Yücel Balkanlı, yakınları, mesai arkadaşları ve dostları katıldı.

Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazından sonra Barış Tekdemir'in cenazesi Yeni Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

EMİNE İRCEL VEFAT ETTİ
Edirne esnaflarından merhum Salim İrcel'in eşi Emine İrcel, 95 yaşında vefat etti.
Belediyeden emekli Tufan İrcel, Tomris İrcel ve Hayat Durmaz'ın anneleri, Buse Durmaz'ın anannesi, Benhür İrcel'in babaannesi, Semiha İrcel'in kayınvalidesi, merhum Salih İRcel'in eşi Emine İrcel için dün Eski Cami'de cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Emine İrcel'in cenazesi Buçuktepe Mezarlığı'na defnedildi.