Polis eşlerinden destek kermesi

Edirne Polis Eşleri Derneği tarafından, Polis Teşkilatı mensuplarının sağlık ve eğitim giderlerine destek amacıyla kermes düzenlendi... Kermesin açılışında konuşan İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun'un eşi, derneğin fahri başkanı Aynur Karaburun, "Unutmayalım ki destek ve dayanışma, toplumumuzun en güçlü yönlerinden biridir. Birlikte el ele vererek daha güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum" dedi...

Olgay GÜLER

Edirne Polis Eşleri Derneği tarafından, Polis Teşkilatı mensuplarının sağlık ve eğitim giderlerine destek amacıyla kermes düzenlendi.

Kentte polis teşkilatı mensuplarının sağlık ve eğitim giderlerine destek amacıyla düzenlenen kermes, Kaleiçi semtindeki Polis Parkı'nda gerçekleştirildi. Kermesin açılışını Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Edirne Valisi Yunus Sezer'in eşi Canan Sezer, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun'un eşi Edirne Polis Aileleri Derneği fahri başkanı Aynur Karaburun ile kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

'KERMES İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞMAMIZI SAĞLAYACAK'

Açılışta konuşan fahri başkan Aynur Karaburun, kermesle birlikte aynı zamanda dayanışma, dostluk ve birlikte üretmenin önemini vurgulamak istediklerini belirtti. Karaburun, "Polis Eşleri Derneği güvenlik güçlerimizin ailelerine destek olmak sosyal projeler geliştirmek ve toplumsal dayanışmayı arttırmak amacıyla kurulmuştur. Bizler bu ailenin bir parçası olarak hem kendi aramızda hem de Edirne halkıyla olan bağlarımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz kermes, bu hedeflerimize ulaşmak için bir fırsattır. Buradan elde edeceğimiz gelir, derneğimizin sosyal projelerine ve ihtiyaç sahibi ailelerine ulaşmamıza yardımcı olacaktır. Hep birlikte daha güçlü bir toplum oluşturmak için atılan bu adımda sizlerin katkıları bizler için çok değerlidir. Kermesimizde yer alan her standın arkasında emek veren, düşünen ve üreten birçok arkadaşımız vardır. Onların özverisi ve yaratıcılığı sayesinde bu etkinlik hayata geçirilmiştir. Ayrıca bu kermeste yalnızca alışveriş yapmıyor, aynı zamanda birbirinizle olan bağlarımızı güçlendiriyoruz. Unutmayalım ki destek ve dayanışma, toplumumuzun en güçlü yönlerinden biridir. Birlikte el ele vererek daha güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

'POLİS EŞLERİ DAHA FAZLA ÖZVERİDE BULUNUYOR'

İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun da, kermesin hayata geçirilmesinde emeği olan herkese teşekkürlerini iletti. Karaburun, "Biz emniyet mensupları olarak kendimizi halkımızın huzur ve güvenliğine adamış bulunmaktayız. Biz bunu yaparken eş ve çocuklarımız aslında bizden daha fazla özveride bulunuyorlar. Bizlerin güvenliği için, Edirne'de sizlerin güvenliği için 24 saat polisimiz, bekçimiz, komiserimiz, müdürlerimiz sahada çalışırken onların eşleri, çocukları onları eve aslında dört gözle bekliyorlar. Ama biz bu işleri ulviyetine, kutsiyetine inanarak yapıyoruz. Halkımızın gönlündeki yerimizi bu katılımla karşılaştığımızda anlıyoruz ve karşılıksız bir şekilde biz bu işi yapmaktan iftihar duyuyoruz, mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından, kermesin açılış kurdelesi kesildi. Belediye Başkanı Akın, Edirne Valisi Yunus Sezer'in eşi Canan Sezer, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve eşi Aynur Karaburun açılıştan sonra stantları gezdi.