Pati dostu TREPAŞ

TREPAŞ, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nün toplumsal ve çevresel farkındalık yaratma konusundaki önemini vurgulayarak, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’ndeki 23 Müşteri Hizmet Merkezi’nde sokak hayvanları için mama ve su kapları yerleştirerek can dostlarına destek oldu…

TREPAŞ, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nün toplumsal ve çevresel farkındalık yaratma konusundaki önemini vurgulayarak, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’ndeki 23 Müşteri Hizmet Merkezi’nde sokak hayvanları için mama ve su kapları yerleştirerek can dostlarına destek oldu.

Yaklaşık 1,2 milyon tüketiciye hizmet veren Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ), enerji sektöründeki faaliyetlerinin yanı sıra, çevre ve toplumsal sorumluluk projelerinde de öncü rolünü sürdürüyor. Trakya’daki 23 Müşteri Hizmet Merkezi’nde sokak hayvanlarına yönelik mama ve su kapları yerleştirerek doğanın ayrılmaz bir parçası olan canlıları koruma sorumluluğunu üstlenen TREPAŞ, topluma ve çevreye duyarlı yaklaşımıyla fark yaratıyor.

TREPAŞ, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nün önemine dair yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte, faaliyetlerimizde hayvan haklarına saygı gösterme ve onların doğal ortamlarında yaşamlarını sürdürebilmeleri için destek olma hedefindeyiz. Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle, çevresel etkilerin hayvanların yaşam alanlarına olan olumsuz etkilerini en aza indirmek için hepimizin sorumluluk alması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.”