Musabeyli’de Dünya Yürüyüş Etkinliği

Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen Dünya Yürüyüş Etkinliği, Musabeyli Korusu Mesire Alanı'nda gerçekleştirildi….

Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen Dünya Yürüyüş Etkinliği, Musabeyli Korusu Mesire Alanı'nda gerçekleştirildi.
Edirne Valisi Yunus Sezer ve İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Dünya Yürüyüş Etkinliği'nde Musabeyli Korusu Mesire Alanı'nda öğrenci ve gençlerle buluşarak, birlikte yürüyüş gerçekleştirdi
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinasyonunda dün 11.0000-12:30 saatleri arasında düzenlenen etkinliğe lise öğrencileri, Edirne MEB-AKUB Ekibi, Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Trakya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ile Türk Kızılay Edirne Şubesi öğrenci ve temsilcileri katıldı.


Dünya Yürüyüş Etkinliği'ne öğrencilerin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri ile beraber geleneksel oyunlar oynanması ve Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri tarafından yeni spor branşlarının tanıtılması ile devam edildi.
Dünya Yürüyüş Etkinliği, Türk Kızılay Edirne Şubesi ikram aracı katılımcılara çay ve su ikramında bulunmasının ardından, yemek ikramı yapılarak sona erdi.