Merkezi Lokasyonda Ticarethane ile Kazancınızı Arttırın

Akyapı’nın tasarladığı Ticarethane projeler arasında birbirinden farklı seçenekler bulunuyor.

Akyapı Ticarethane firmanın en çok ilgi gören projeleri arasında yer alıyor. İş yeriniz ile dikkat çekmek ve sektörün önde gelen isimlerinden biri olarak anılmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz bu projeler, kazancınızı artırmanız konusunda sizlere destekliyor.

Akyapı’nın tasarladığı Ticarethane projeler arasında birbirinden farklı seçenekler bulunuyor. Her üretim alanının birbirinden farklı ihtiyaçları olabileceği göz önünde bulundurulduğunda projelerin değişen özelliklerinin avantajlı olduğu görülüyor. Bu durum da Ticarethane projelerinin sevilen özellikleri arasında geliyor.

Ayrıcalıklı Özeliklere Sahip Ticarethane Projeleri

Herhangi bir sektörde aktif olarak faaliyet gösteren bir iş yerine sahip olmak istiyorsanız öncelikle hangi sektörde faaliyet göstermek istediğinize karar vermelisiniz. Daha sonra üretimlerinizi gerçekleştirmek ve pazara giriş yapmak için bir iş yerine sahip olmanız gerekir. Sahip olduğunuz iş yeri üretimlerinizin niteliği konusunda belirleyici özelliğe sahiptir. Bununla birlikte sektörün ihtiyaçlarını karşılayan bir lokasyonda yer alan iş yeri, üretimlerinizin daha çok tercih edilmesine yardımcıdır. Bu durum kısa süre içerisinde dikkat çeken firmalardan biri haline gelmenize imkan tanır.

Uzun yıllardır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Akyapı, kendine ait çok sayıda özelliği ve ayrıcalıklı projeleri sayesinde güvenilir bir firma olarak anılmayı başarır. Bugüne dek Akyapı tarafından hayata geçirmiş çok sayıda inşaat projesi vardır. Son yılların en çok tercih edilen seçeneklerinden biri olan Ticarethane projeleri ise İstanbul’un en kıymetli yerlerinde iş yerine sahip olmanız konusunda sizlere yardımcıdır.

Ticarethane Dudullu ile İstanbul’un Gözde Bölgelerinde İş Yerine Sahip Olun

Ticarethane Dudullu Akyapı Ticarethane projeleri arasında gelen ve en çok tercih edilen seçeneklerden biridir. Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nin yıllık 50 milyar TL’yi aşan ihracata sahip olduğu biliniyor. İçerisinde üretim üsleri, fabrika alanları, bağımsız firmalar ve kooperatifler bulunuyor. Bu durum Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde bir işleme sahip olmanın bir adım önde olmanız konusunda önemli bir yardımcı olduğunu gösteriyor.

Ticarethane İstanbul projelerinden biri olan Ticarethane Dudullu, Dudullu OSB içerisinde yer alan tek parseldir. Aynı zamanda proje arazisi içerisinde metro istasyonu yer alır. Dolayısıyla Ticarethane Dudullu’nun ayrıcalıklı özelliklere sahip olduğunu söylemek gerekir.

Ticarethane Dudullu içerisinde yer alan iş yerlerinin büyüklükleri 80 metrekareden başlar. Talebe bağlı olarak 47.985 metrekareye kadar birleştirilerek genişletilebilir. Bu açıdan değerlendirildiğinde her ihtiyaca uygun metre kareler sunduğu görülür.

İstanbul Havalimanı’na 75, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise yalnızca 20 km uzaklıkta konumlanan Ticarethane Dudullu; teknik alan, imalathane, sığınak, mescit, toplantı salonu, yağmur suyu sarnıcı, gri su sarnıcı ve otopark gibi donanımlara da sahiptir. Tavan yüksekliği 5 ile 8 metre arasında değişen dükkanların kolon açıklığı ise 8 ile 13 metre arasındadır.

İnşaatları halen devam eden ve tamamlanarak kullanıcısına teslim edilmiş Ticarethane İstanbul projeleri bulunur. Ayrıcalıklı bir karar vermek isteyenlerin tercihi olan bu projeler, işiniz ile öne çıkmanıza katkı sağlar.