Lalapaşa’da sünnet şölenli 30 Ağustos

Lalapaşa ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı, Lalapaşa Belediye Başkanlığı'nca gerçekleştirilecek Sünnet Şenliği ile daha da renkli ve coşkulu kutlanacak…

Lalapaşa ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı, Lalapaşa Belediye Başkanlığı'nca gerçekleştirilecek Sünnet Şenliği ile daha da renkli ve coşkulu kutlanacak.
Lalapaşa Belediye Başkanlığı'nca hazırlanan Zafer Bayramı ve Sünnet Şenliği programı 30 Ağustos 2024 Cuma günü Lalapaşa Davut Emin Camii'nde saat 12.00'de yapılacak Mevlid-i Şerif ile başlayacak. Ardından sünnet alayı gerçekleştirilecek.


Saat 16.00'da Lalapaşa Belediyesi önünde üç açılış birbirini peş peşe izleyecek. Atatürk Parkı'nın açılmışını Atatürk Heykeli açılışı ve Halk Ekmek Büfesi'nin açılışları izleyecek.
Sat 20.00'de etkinlik alanındaki konserde önce Lalapaşa Belediyesi Ekibi Halk Oyunları gösterisinde bulunacak. Ardından Süheyla Solak (Blues Of Rumeli) sahne alacak. Program Edirne Belediyesi Ritim Gurubu ve Mustafa Toprak Özdemir'in konserlerinin ardından havai fişek gösterisi ile son bulacak.
Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi, etkinliklere tüm halkın davetli olduğunu söyledi.